HomeWTF?!Toco geeft 15.000 euro uit om op een hond te lijken: 'Mijn...

Toco geeft 15.000 euro uit om op een hond te lijken: ‘Mijn droom komt uit’

Toco had één grote droom en dat was om te kunnen leven zoals zijn favoriete hondenras. Omdat hij het zó graag wilde, besloot hij een pak van 15.000 euro aan te schaffen. Nu dat pak af is, kan hij eindelijk zijn grote droom naleven, namelijk uitgelaten worden als échte hond.

Zijn wie je wilt

Tegenwoordig kun en mag je zijn wie je wilt. Ben je een vrouw die op vrouwen valt? Geen probleem! Ben je een man die een vrouw wilt zijn? Ook geen probleem. Identificeer je jezelf als Ooievaar? Beetje vreemd maar goed, alles kan. Zo besloot Toco om eindelijk zijn grote droom na te streven, hij wilde graag een hond worden en zo geschiedde.

De man, heeft zichzelf Toco genoemd en besloot om 2 miljoen Japanse Yen uit te geven aan een levensecht kostuum. Dat bedrag is omgerekend zo’n 15.000 euro dus bij lange na niet goedkoop. Zijn keuze viel op de langharige border collie, zijn lievelings hondenras. Het resultaat is eerlijk gezegd best wel realistisch. Zelfs zijn bewegingen lijken zodanig ingestudeerd dat hij een echte hond lijkt.

Reacties op zijn transformatie

Toco krijgt naar eigen zeggen best wat vervelende reacties op zijn transformatie. Hij zegt daar over: “Mijn familie en vrienden vonden het heel erg raar dat ik in een hond wilde veranderen. Sommige spreek ik niet meer. Op straat kijken de mensen ook altijd raar op”. Ondanks de reacties, gaat Toco lekker door met zijn droom naleven. Hij wilde het naar eigen zeggen als kind al, en durft nu eindelijk de stap te nemen.

Op zijn Youtube kanaal kun je zien hoe zijn leven als Toco eruitziet. Dit wordt nog verrassend goed bekeken. Hij haalt miljoenen views op zijn filmpjes dus blijkbaar zijn er nog veel meer mensen die dezelfde droom hebben. Maar goed dat we in 2023 leven, waar alles kan en alles mag, anders was Toco zijn droom nooit uit gekomen.

Meer van dit: