HomeHumorJe hebt nu eindelijk ook lingerie voor mannen!

Je hebt nu eindelijk ook lingerie voor mannen!

Je hebt nu eindelijk lingerie voor mannen en dat wilde we jullie uiteraard niet onthouden. Het is nu mogelijk om een, bij het vrouwtje passend, kant onderbroekje te kopen. Welke man wil dat nou niet?

Lingerie voor mannen

Oké even zonder gein, lingerie voor mannen is een beetje gek. Hoewel het voor vrouwen doodnormaal is om een mooi setje aan te trekken, is het voor mannen eigenlijk een beetje een taboe. Het haalt toch een beetje het stoere mannen uiterlijk weg.

Lingerie voor mannen is echter onder bepaalde kringen hartstikke populair! Mocht je willen zien wat er allemaal al is dan kun je even op deze link klikken. Doe dat trouwens alleen als niemand mee kijkt want het zijn vrij ‘natuurlijke’ beelden. Alleen zelden zagen we het in de vorm van een boxershort en dat is nu dus wel mogelijk. Het Japanse merk Wacoal heeft namelijk lingerie voor mannen op de markt gebracht, die lekker zou moeten zitten.

Wacoal

De lingerie van het Japanse merk Wacoal kun je op hun website bekijken. Het is mogelijk om het naar Nederland te bestellen alleen de site is wel helemaal Japans. Met behulp van Google Chrome op de computer zou het een optie moeten zijn om de site helemaal te vertalen. Zo kun je het bestelproces beter doorlopen.

Helaas zijn de feestdagen alweer bijna voorbij maar het blijft een geinig cadeau om aan je maten of partner te geven. Wellicht kunnen ze er wat mee 😉

lingerie voor mannen

lingerie voor mannen

Via onze collega’s van SGXL

Meer van dit: