HomeHumorRamoon klust wat bij door stringetjes op Marktplaats te verkopen en Rutger...

Ramoon klust wat bij door stringetjes op Marktplaats te verkopen en Rutger heeft wel interesse

Het leven is tegenwoordig duur genoeg dus het is niet gek dat steeds meer mensen een beetje bij gaan klussen. De één kiest ervoor om de handen uit de mouwen te steken, maar de ander is wat luier van aard. Ramoon is iemand die liever lui dan moe is, maar wel een zakcentje bij wilt verdienen.

Lichaam in de strijd

Er is tegenwoordig behoorlijk wat geld te verdienen als je je lichaam in de strijd gooit. De knapste mensen kunnen influencer worden, de minder knappe mensen kunnen een onlyfans pagina beginnen en het lelijkste deel van de mensheid kan zich richten op de fetisjes.

Ramoon zal niet het knapste paard van stal zijn en heeft dus bedacht dat ze haar gebruikte stringetjes wel kon verkopen op marktplaats. Daar zitten behoorlijk wat vieze mannetjes op te azen. Rutger is een voorbeeld van zo’n vies mannetje, maar had wel nog een paar vragen aan Ramoon.

Marktplaats trollen

Al gauw blijkt dat Rutger een typische Marktplaats troll is. Dat betekent dat hij er zijn hobby van gemaakt heeft om de mensen op marktplaats op stang te jagen. Ramoon wil echter graag haar tientje verdienen en gaat er gewoon in mee.

Meer van dit: