HomeTelevisieLLDL Deelneemster Rachel krijgt kittig slipje van Jens en trekt hem meteen...

LLDL Deelneemster Rachel krijgt kittig slipje van Jens en trekt hem meteen aan

Ondertussen in Lang Leve de Liefde gaat het er behoorlijk spannend aan toe bij Jens en Rachel. De twee hebben het behoorlijk naar hun zin met elkaar en dat laten ze dan ook graag zien. Wat begon met een beetje wijn over tuffen, eindigde met een spannende nacht.

Stomende aflevering

Jens en Rachel maakte er een stomende aflevering van. Rachel, die overigens in de halve finale van Miss World Nederland 2023 zat, besloot er vol voor te gaan. Hoewel ze waarschijnlijk van de zendtijd gebruik heeft gemaakt om zo veel mogelijk aandacht te krijgen, heeft ze er wel een leuke aflevering van gemaakt.

Geluksvogel Jens zag het allemaal gebeuren en speelde het spelletje vrolijk mee. Hoewel de twee elkaar van tevoren al kende, zagen ze geen problemen om elkaar nog beter te leren kennen. Er wordt dan ook volop gekust en geknuffeld door de twee. Het was dan ook geen vraag of er iemand op de bank zou slapen.

Lief cadeautje

Omdat Jens bij Rachel in bed mocht slapen, had hij een lief cadeautje meegebracht. Hij gaf Rachel een klein slipje met zijn eigen hoofd daarop. Misschien een beetje te hard van stapel gelopen maar goed, lachen is het wel. Rachel kan het geintje goed waarderen en twijfelt geen moment: “Dat is wel leuk, die ga ik wel aandoen”.

De hoogtepunten van de stomende aflevering zijn hieronder te kijken. Het fragment is 8 minuten kijken naar twee jonge mensen vol met hormonen. Of het een oprechte match is weten we niet, maar ze hadden het in ieder geval behoorlijk naar hun zin.