HomeGekkiesHeel Nederland is getuige: LLDL deelnemers Henk en Jacomijn gaan er voor

Heel Nederland is getuige: LLDL deelnemers Henk en Jacomijn gaan er voor

Wanneer je meedoet aan Lang Leve de Liefde, hoop je de ware liefde te vinden. In heel veel gevallen lijkt dat niet te lukken via het programma maar Henk en Jacomijn blijken een match made in heaven. Heel Nederland is vervolgens getuigen van hoe ze ervoor gaan.

Match made in heaven

Jacomijn en Henk hebben vanaf het begin af aan een klik. Jacomijn poepte vrijwel meteen al met de deur open en betrapte Henk op het praten met zichzelf. Toch heeft Henk haar niet weten af te schrikken en ging het eigenlijk alleen maar beter steeds.

Als ze gezellig zitten te praten is het Henk die zijn geduld niet meer kan bewaren en Jacomijn gewoon vol op haar bek pakt. Ook dat was allemaal geen probleem maar juist een succes. Het feit dat Henk op billen valt, en Jacomijn een flinke bips heeft, hielp óók nog eens mee aan de klik tussen de twee.

Nederland is getuige

Als de twee tortelduifjes vervolgens lekker in bed geploft zijn voor hun laatste nacht samen, gebeurt het. Henk vraagt verkering aan Jacomijn en heel Nederland is er getuige van. Toch fijn dat mensen zo lekker verliefd kunnen worden op elkaar in eenprogramma op televisie.

Henk noemde Jacomijn eerder al zijn droomvrouw en nu legt hij haar vast. Lekker gewerkt Henk, je hebt haar goed binnen gehengeld. Wat begon bij een gesprek op de wc, eindigt in een mooi sprookje zo lijkt het. Als we trouwens de Facebookreacties mogen geloven, zijn de twee al een tijd niet meer bij elkaar. Of dat zo is, kunnen we niet bevestigen.

Meer van dit