HomeWTF?!Kijkers van 'De Moeite Waard' kotsen moeder uit die zoon misbruikt

Kijkers van ‘De Moeite Waard’ kotsen moeder uit die zoon misbruikt

Het programma ‘De Moeite Waard’ is nieuw op televisie. In het programma kopen mensen een huis dat ze vervolgens opknappen om te verkopen. Met het programma speelt RTL in op de populariteit van huizen en inrichting. Presentator Tijl en aanjager/aannemer Bob Sikkes verzorgen het programma.

Huizen flippen

Heel veel mensen hebben de droom om een huis te kopen, op te knappen en te verkopen voor winst. In het programma gaan ze kijken of het nog mogelijk is in deze markt. De eerste twee afleveringen waren wel vermakelijk en werden ook wel goed bekeken. De derde aflevering maakt echter wat meer tongen los.

Videoland abonnees hebben de aflevering van vanavond al eerder kunnen bekijken en de reacties daarop waren niet mals. In deze aflevering zien we moeder en zoon die de klus aangaan met zijn tweeën. De kijkers richtten zich op de moeder, die haar zoon zou uitbuiten. In de aflevering zien we namelijk hoe de zoon van blije gup naar overwerkte arbeider gaat.

Een vergoeding

14 uur per dag, 7 dagen per week is hij aanwezig in het huis om de boel op te knappen. Je zou zeggen dat de zoon voor al zijn werk meedeelt in de winst maar niets is minder waar. Hij krijgt enkel een vergoeding van zijn moeder. De moeder behandelt haar zoon als klusjesman, in plaats van partner.

Het oude en versleten huis wordt omgetoverd in een prachtige vrijstaande en moderne villa, en dat kan op behoorlijk wat winst rekenen. Wat de zoon krijgt? Dat wil de moeder niet op televisie vertellen. Kijkers halen verwoestend uit naar de moeder. Vanavond komt de aflevering op televisie en dan zullen er nog wel veel meer reacties komen.

Meer van dit