HomeWTF?!Respectloze dames jatten bloemen voor overleden man en worden gepakt

Respectloze dames jatten bloemen voor overleden man en worden gepakt

Het dagelijks leven wordt steeds duurder en de prijzen blijven maar stijgen. Maar om nou bloemen te jatten van een herdenkingsplek? Dat gaat echte alle schaamte voorbij. En ze dan ook nog eens achteloos terugsmijten wanneer je betrapt wordt.

Bloemen op herdenkingsplek

Op X (Twitter) gaat momenteel een filmpje viraal, waarop te zien is hoe twee vrouwen bij een herdenkingsplek in Rotterdam staan te smoezen. Geen idee waar ze het over hebben, maar vermoedelijk vindt er koortsachtig overleg plaats over de bloemen die op de plek zijn neergelegd.

Ineens pakken de dames allebei flink wat bloemen en denken daarmee weg te komen. Ze weten echter niet dat vol op camera staan. Daar komen ze gelukkig al snel achter, want de filmer is niet op haar mondje gevallen en besluit de vrouwen te confronteren. De vrouwen vinden zelf dat ze de bloemen gewoon mee kunnen nemen. Ze lijken er nog trots op te zijn ook.

Terug gesmeten

De dames lijken zich daarna te realiseren dat hun actie niet erg gepast is en krijgen van de filmster te horen dat de beelden op Facebook zullen komen. Dat lijken ze erger te vinden dan bloemen jatten voor een overledene.

Alsof dit allemaal nog niet respectloos genoeg is, besluit één van de vrouwen nog verder te gaan. In plaats van de bloemen netjes terug te leggen en zichzelf rot te schamen, smijt ze de bloemen terug naar de herdenkingsplek.

Rapper Feis

De beelden blijken al van een tijdje geleden, maar gaan nu opnieuw viraal. De herdenkingsplek was voor rapper Feis, een Marokkaanse Nederlander die in Rotterdam werd doodgeschoten tijdens nieuwjaarsnacht in 2019.

Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen geen respect tonen voor overledenen. Er worden bijvoorbeeld steeds vaker persoonlijke eigendommen op begraafplaatsen gestolen en dat is te triest voor woorden.

In de tweet hieronder zijn de beelden te zien. Laten we het er met zijn allen mee eens zijn dat zulke respectloze acties nooit goedgekeurd mogen worden.

Meer van dit: