HomeHumorVerkeersruzie in Rotterdam loopt uit op een ouderwetse matpartij

Verkeersruzie in Rotterdam loopt uit op een ouderwetse matpartij

Van bumperklevers tot trage rijders en van snelheidsmaniakken tot onnodige linksplakkers. Er zijn genoeg redenen te bedenken waar de gemiddelde bestuurder zich aan kapot ergert. Waar het bij de meeste bij irritatie blijft, loopt het bij andere soms volledig uit de hand. 

Eén op de 8 bestuurder zoekt de confrontatie op

De meeste mensen zuchten of schelden binnensmonds als ze weer eens een echte verkeersclown tegenkomen op de weg. Na vijf minuten zijn ze het weer vergeten en gaan ze weer verder met hun leven.

Toch is onlangs onderzocht dat maar liefst 1 op de 8 mensen de confrontatie op zoekt met een andere bestuurder. Het gaat hierbij niet om de welbekende middelvinger, maar over personen die daadwerkelijk uitstappen om verhaal te halen bij de andere bestuurder. Dit kan gaan om een hevige discussie, maar soms loopt het ook uit op een fysieke vechtpartij.

Verkeersclowns

Inmiddels staat het internet helemaal vol met filmpjes van opvliegende wegpiraten. Het is natuurlijk erg lachen om te zien hoe mensen zich zo enorm kunnen opwinden in het verkeer. Al helemaal als de schuldige de deksel op de neus krijgt. Wat dacht je van deze knuppel, die wel wil matten maar zijn auto niet in de parkeerstand zet.

Onlangs was het in Rotterdam ook weer raak. Twee mannen waren het niet eens met elkaars rijgedrag, waarna ze dit niet zonder vuisten met elkaar op konden lossen.

Gelukkig leven we in een moderne tijd, en hoeven we dit soort vermaak niet meer te missen. Een andere weggebruiker heeft het hele gebeuren namelijk gefilmd en gedeeld met het Instagram-kanaal: crackcity010.

Crackcity010 is een Instagram pagina die laat zien wat voor mooie stad Rotterdam wel niet kan zijn. Onze volgers zullen dat kanaal wel kunnen waarderen.

In de video is duidelijk te zien hoe de twee mannen met elkaar op de vuist gaan. Als het duidelijk wordt dat er geen winnaar komt in het gevecht, lopen ze beide weer voldaan terug naar hun eigen auto, alsof er niets gebeurd is. Opgelost!

Meer van dit: