HomeShowgekkiesAlle moeders zijn woest om filmpje van Rico Verhoeven met dochter tussen...

Alle moeders zijn woest om filmpje van Rico Verhoeven met dochter tussen de koelkastdeur

Op het moment dat je grappige video’s op het internet zet, dan weet je dat je ook negatieve reacties kan krijgen. Vooral als je een video plaatst w aar kinderen in betrokken zijn, dan is de moedermaffia al snel van de partij. Vooral de bekende Nederlanders kunnen weinig goed doen bij de moedermaffia.

Rico Verhoeven zijn wensen

Rico Verhoeven kennen we allemaal als de kickbokser die onverslaanbaar lijkt te zijn. Al 10 jaar lang weet hij zijn wereldtitel te verdedigen. Toch wil Rico Verhoeven meer dan alleen kickboksen. Het is namelijk niet erg uitdagend meer als je onverslaanbaar bent.

Rico wil er het liefste een Hollywood carrière erop na houden. Nu heeft hij al een rol gepakt in zijn eigen film Black Lotus, maar dit was toch een minder groot succes als hij had gehoopt. De film werd namelijk niet zo goed ontvangen. Toch houdt dit Rico niet tegen om alsnog een carrière voor de camera’s te willen.

Hij heeft daarom besloten om nu grappige Instagram video’s te plaatsen. Op deze manier blijft hij namelijk in de picture en bouwt hij weer een nieuw publiek op.

Rico Verhoeven en de moedermaffia

Onlangs heeft Rico een video op Instagram gezet waarin hij op een grappige manier het leven van ouders probeert af te beelden.

Hij duwt namelijk een aantal keren de koelkastdeur dicht, maar de koelkast wil niet sluiten. Dan merkt hij dat het hoofdje van een kindje ertussen zit. Ondanks dat het helemaal in scene gezet is, is de moedermaffia woest op Rico.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Meer van dit: