HomeWTF?!Dame laat permanente wenkies maken en kan wel janken om het resultaat

Dame laat permanente wenkies maken en kan wel janken om het resultaat

De beautysalons poppen als paddenstoelen uit de grond en de concurrentie is immens. Tegenwoordig hoor je er als dame ook bijna niet meer bij als je geen nepwimpers, lipfillers of permanente wenkbrauwen hebt. Ondanks dat dames er zelf vaak enorm blij mee zijn, gaat het soms ook zeker nog weleens mis. 

Permanente wenkbrauwen

In Duitsland besloot een vrouw om haar wenkies te laten schilderen. Blijkbaar waren haar eigen wenkbrauwen niet mooi genoeg, waardoor ze koos voor permanente ‘Powder Brows’. Deze techniek is de allernieuwste techniek voor dames die willen genieten van volle wenkbrauwen.

Bij het zetten van powder brows wordt er door middel van een apparaat een subtiel pigment aangebracht. Dat pigment trekt dan in je wenkbrauwen en na het aanbrengen kan je dan maar liefst anderhalf jaar genieten van het resultaat. Het is dus wel te hopen dat de behandeling lukt, want als het niet goed gaat dan zit je een behoorlijke tijd met vreselijke wenkies opgescheept.

In tranen

Een Duitse dame besloot om haar wenkbrauwen alvast mooi te maken voor de aankomende feestdagen. Eenmaal in de stoel was ze nog helemaal in haar nopjes, ze zag zichzelf namelijk al met haar nieuwe wenkbrauwen naar leuke mannen wenken. Toch viel het behoorlijk tegen toen ze het resultaat zag.

Ze schrikt namelijk behoorlijk van het resultaat en weet zelf ook dat ze hier anderhalf jaar mee rond moet gaan lopen. Haar wens om de mannen gek te maken valt meteen in duigen.

Ze zegt: “Du weißt, dass ich in Wiesbaden wohne und nicht in Frankfurt”. Ze doelt daarmee op de dames uit Frankfurt, die houden daar blijkbaar van extreme grote wenkbrauwen.

Gelukkig loopt het toch met een sisser af voor de dame. Uiteindelijk bleek het namelijk allemaal een grap te zijn en kon de dame alsnog genieten van prachtige wenkbrauwen. Direct een opluchting natuurlijk, want nu kan ze alsnog wenken naar de leuke jongens.

@bysimas

Wow 🙈 wie hättest du reagiert ? #powderbrows #browsprank #prank #reaktion #fyp

♬ Originalton – SIMAS | SINGER | BROWS

Meer van dit: