HomeTelevisieLLDL kijkers gaan helemaal stuk om Hagenees Dirk: "Niemand is luier dan...

LLDL kijkers gaan helemaal stuk om Hagenees Dirk: “Niemand is luier dan ik”

De facebook pagina van Lang Leve de Liefde kon waarschijnlijk niet wachten om fragmentjes van Dirk en Elly te delen. Ze plaatste vandaag alvast een klein voorproefje van de date. In de reacties liggen de mensen helemaal dubbel om Dirk zijn Haagse oneliners.

Het ijs breken

Als je een blind date in gaat, is het handig om maar meteen het ijs te breken. Soms gaat dat heel lastig, maar soms ook heel natuurlijk. Dirk had niks voorbereid maar is rete scherp en weet dan ook al heel snel het ijs te breken.

Als Elly binnenkomt en op Dirk afstapt, stellen ze zichzelf voor. Elly zegt: “Hey Dirk, mijn broer heet ook Dirk, maar mijn broer is er niet meer dus…” Normaal gesproken zou zo’n opmerking direct voor een ongemakkelijke situatie zorgen maar Dirk is de moeilijkste niet en weet er messcherp op te reageren: “Nou kijk is aan, heb je weer een nieuwe Dirk.”

Grappen en plezier

Elly kan goed met de humor van Dirk omgaan en ze hebben dan ook behoorlijk wat plezier met zijn tweeën. Dirk is van de grapjes en Elly vindt het prettig om ernaar te luisteren. Ondertussen leren ze elkaar steeds beter kennen. Dirk geeft zelfs toe dat er niemand luier is dan hij.

Met een mooie Haagse oneliner maakt Dirk zijn statement. Elly gelooft er verder helemaal niets van, maar moet er wel hard om lachen.

Haagse humor

Als Dirk vervolgens met zijn dochter (ofzo) zit te bellen, laat hij zien dat er nog meer humor in zit. Niet alleen zijn dochter, maar ook de kijkers gaan er helemaal stuk om.

Uiteindelijk sluit het fragmentje af met het feit dat Elly van mening is dat de dikke buik van Dirk niet gezond is. Hij is het er verder niet mee eens en laat vol trots zijn buik zien.

“Ik heb er een paar keer in geprikt, maar hij loopt niet leeg.” Heerlijke gozer en het stel lijkt het behoorlijk naar hun zin te hebben. We kunnen niet wachten tot de aflevering maandag op televisie komt. Check de beelden alvast hieronder.

Meer van dit: