HomeWTF?!Blondje tuft in een pak Jodekoeken als steunbetuiging

Blondje tuft in een pak Jodekoeken als steunbetuiging

We hebben allemaal wel meegekregen dat er iets verschrikkelijks aan de hand is in de wereld. Onschuldige burgers zijn de dupe van een conflict dat al jaren aan de gang is. Iedereen heeft daar zo zijn eigen kijk op en mening over. Dit blondje heeft zo’n sterke mening dat ze zich geroepen voelt om actie te ondernemen.

Jodekoeken

Je kunt je afvragen waarom er een koek op de markt is die Jodekoek wordt genoemd. Als we even in de geschiedenis van dit heerlijke koekje duiken, komen we erachter dat de koek waarschijnlijk bedacht is door een bakker met de naam De Joode. Deze theorie is de meest aannemelijke, maar nooit echt bevestigd.

Een andere theorie is dat het koekje zijn naam te danken heeft aan zijn vorm. Het is een grote maar dunne koek. Het verhaal gaat dat de (armere) Joden dit koekje vroeger uit noodzaak hebben gebakken. Afijn, we zullen het nooit weten. De naam van de koek ligt de laatste jaren wel erg onder vuur omdat het niet meer van deze tijd zou zijn.

Blondje

Het blondje uit het filmpje hier onder gebruikt de koeken om een statement te maken. Samen met haar IQ-genootje scharrelde ze naar de supermarkt, waar ze op zoek ging naar een pot Jodekoeken. Die besloot ze open te maken en vol te roggelen. Haar statement was daarmee nog niet voorbij want ze zette het pak ook gewoon weer terug in het schap.

We noemen haar trouwens niet voor niets blondje. Deze dame is ‘bekend’ op verschillende sites voor volwassenen. Op die sites presenteert ze zichzelf als Blondje of Blondy. Wat wij vooral zien is een dame met gebrek aan denkvermogen. Uiteraard mag ze haar mening hebben maar om een willekeurig pak koekjes vol te roggelen, en het dan terug te zetten gaat natuurlijk veel te ver.

Meer van dit: