HomeWTF?!Deze tijdreiziger uit 2671 waarschuwt ons: "Mens op punt van uitsterven door...

Deze tijdreiziger uit 2671 waarschuwt ons: “Mens op punt van uitsterven door meteorieten”

Eens in de zoveel tijd staat er iemand op die denkt dat hij ons moet waarschuwen over de toekomst. Het is natuurlijk altijd prettig als diegene uit de toekomst komt want die weet hoe het allemaal in elkaar steekt. Dit keer gaat het om een man die claimt uit het jaar 2671 te komen.

Einde van de wereld

Wanneer en hoe het einde van de wereld er zal komen is een vraag die al decennia speelt voor de mensheid. Heel vaak wordt een meteorietenregen als één van de grote mogelijk oorzaken genoemd en het nieuws van deze tijdreiziger was dan ook niet echt verrassend.

Volgens de man ontploft er ergens in de aankomende weken namelijk een ster die vele meteorieten zal uitspatten. Op 8 december al zou er dan een flinke meteoriet op de aarde inslaan. De meteoriet zal buitenaards leven met zich meedragen, en die komen hier dan huishouden. Een paar dagen later zal er een aardbeving een gat creëren in de Marianentrog, waar dan “de grootste soorten buitenaardse wezens bij vrij komen”.

Wezens

Echt het einde is het nog niet maar de buitenaardse wezens en organismen schijnen wel heel rap te evolueren. Zo zouden we rond 29 januari 2023 al tot reuzen gemuteerde spinnen tegen kunnen komen. Ook zouden er beren van 6 meter hoog verschijnen.

Als je al dacht dat ‘ie goed spul gebruikt had dan moet je dit eens lezen. Hij zegt dat op 1 maart 2023 een mens en een Chimpansee bevallen van een kind met gemengde trekjes. Dat zal echt het einde gaan betekenen van de mens als soort. Echt goed heeft hij er niet over nagedacht want als we hem moeten geloven dan leeft de mens nog minimaal tot het jaar 2671. Check de onderstaande video en zijn account waarin de tijdreiziger verhaal doet.

@radianttimetraveler Stay safe… and be cautious… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps – Eno Alaric

Bron: SGXL