HomeWTF?!Bekende waarzegster Baba Vanga voorspelt niet veel goeds voor 2023

Bekende waarzegster Baba Vanga voorspelt niet veel goeds voor 2023

De bekende waarzegster Baba Vanga is al heel wat jaartjes aan het hemelen maar ze heeft voordat ze door ging, de toekomst tot 5079 kunnen voorspellen. Toch prettig want dan weten we waar we aan toe zijn! Voor 2023 voorspelt ze echter niet veel goeds.

Baba Vanga

De Nostradamus van de Balkan, zoals Baba Vanga regelmatig werd genoemd, is een volledig blinde waarzegster uit Bulgarije. Ze overleed op 85 jarige leeftijd op 11 augustus 1996. Dat is dus al een tijdje geleden maar ze liet ons gelukkig met een hele hoop voorspellingen achter.

Tot en met het jaar 5079 hoeven we ons in principe niet druk te maken voor wat komen gaat. Baba Vanga voorspelde namelijk tot op het jaar nauwkeurig wat er precies te gebeuren stond. Wat je daar allemaal van wilt geloven is jouw pakkie aan want mevrouw Vanga had het al regelmatig bij het juiste eind.

Juiste voorspellingen

Baba Vanga voorspelde onder andere de aanslagen van 9/11 in New York. Ze zei namelijk dat de “Amerikaanse broeders zullen vallen nadat ze zijn aangevallen door de stalen vogels”. Ze zei niet wanneer maar goed, vrij accuraat is het wel. Ook voorspelde ze dat de 44e president van Amerika voor het eerst zwart zou zijn. Knap hoor!

Ook heeft ze wat andere dingen op het lijstje van juiste voorspellingen. Als je namelijk goed in haar cryptische voorspellingen zoekt dan zou je kunnen zeggen dat ze het zinken van een Russische onderzeeƫr en de Brexit ook al aan zag komen.

Baba Vanga voorspellingen voor 2023

In 2023 heeft ze weer wat voorspellingen uit staan. Zo geeft ze aan dat er een grote natie proeven gaat doen met biowapens. Daarnaast voorspelt ze een flinke zonnestorm die de stroom en communicatie plat zou leggen.

Tot slot voorspelt ze nog de opkomst van labaratorium kinderen. Daarmee zou ze kunnen doelen op het feit dat ouders steeds meer fysieke kenmerken van hun kind kunnen gaan bepalen. Afijn.. Voor alle voorspellingen valt wel wat te vinden. Laten we het maar gewoon lekker afwachten!

Via onze collega’s van SGXL

Meer van dit: