HomeGekkiesDeze vrouw komt uit het jaar 3812 en komt van Mars: 'Ik...

Deze vrouw komt uit het jaar 3812 en komt van Mars: ‘Ik heb bewijs’

Wat mensen al dan niet doen om een beetje aandacht gaat soms wel een erg ver. Zó ver zelfs, dat ze de meest maffe verhalen gaan vertellen. Zo vond deze vrouw het tijd om haar geheim te delen, inclusief bewijs!

Tijdreizigster

De vrouw claimt net teruggekeerd te zijn uit het jaar 3812 en heeft daar als bewijs een foto van Mars voor. Ze beweert dat het haar stad was op Mars die nu in puin en as ligt. Ze zegt dat de schuld daarvan bij China ligt. Zij zouden Mars namelijk zijn binnengevallen.

Al deze beweringen doet ze in een video op youtube. Ze zegt: “Dus ik verscheen op Mars, het leek op een woestijn met veel gebouwen, ik heb meteen een foto gemaakt”, zei ze in de bizarre clip. “Mars was heel interessant en tegelijkertijd heel beangstigend.” Volgens haar moet de schuld bij China liggen want op mars woonden alleen Chinezen. Dit zou volgens haar komen omdat China een contract met de wereld had om kostbare mineralen op Mars te delven.

Afbeelding: Unsplash

Onzin

De mensen die de video bekeken hebben zijn het allemaal met elkaar eens. Het is onzin. Zo zegt ze bijvoorbeeld dat ze uit de 38e eeuw komt, terwijl 3812 overduidelijk de 29e eeuw is. Wat harder bewijs is de foto die ze deelt. Dit is een foto die ze gewoon zonder pardon van internet heeft geplukt. De foto is namelijk een NASA inschatting voor de toekomstige kolonisatie van Mars. Oordeel vooral zelf door de onderstaande, ietwat vreemde, video te bekijken.

Bron: SGXL

Meer van dit: