HomeGekkiesLLDL Deelnemer Samilla laat zich nemen op televisie en schept daar over...

LLDL Deelnemer Samilla laat zich nemen op televisie en schept daar over op

Je kunt meedoen aan het programma Lang Leve de Liefde als je opzoek bent naar liefde. Toch is lang niet iedereen op zoek naar liefde maar zijn er ook deelnemers die enkel meedoen voor de aandacht. Samilla is één van die mensen, die graag wat meer aandacht voor haar social media kanaaltjes wilde.

Wippen op TV

Wippen op televisie is iets wat we al jaren zien. Programma’s als Ex On The Beach en Temptation Island zijn groot geworden door het wippen. Ook in vrijwel iedere Nederlandse film zit er minimaal een wip scene. Toch kijkt Nederland er nog vanop als mensen op televisie van bil gaan.

Dat zou kunnen komen door het type programma waaraan ze meedoen. Lang Leve de Liefde is namelijk een datingshow waar mensen echt op zoek zijn naar pure liefde. Het is de bedoeling om een klik aan te gaan en dan maar te kijken waar het schip strandt. De doelgroep van het programma is dan ook niet per se geïnteresseerd in wippende pubers. Tóch zien we steeds vaker dit soort beelden want die scoren ontzettend goed op de socials.

Bekend worden

Toch zijn er steeds meer pubers die aan het programma mee willen doen. Samilla is er één en die wil ook nog eens beroemd worden. Wat ga je dan doen? Juist, dan speel je een klassiek potje ‘bokje-geitje’ om zo veel mogelijk aandacht te krijgen. Een logische keuze voor iemand met haar denkvermogen.

Dylan, die samen met haar opgesloten zit, vind het wel best. Hij vindt die Samilla maar helemaal niks maar even z’n zakkie legen is natuurlijk hartstikke prima. Nou het is gelukt hoor mensen. Samilla heeft haar aandacht en bij Dylan is de stoom van de ketel. De win-win situatie compleet voor deze deelnemers.

Meer van dit: