HomeTelevisieLLDL deelneemster Rachel wil wel wat meer dan alleen knuffelen in bed

LLDL deelneemster Rachel wil wel wat meer dan alleen knuffelen in bed

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan is de kans groter dat het hele avontuur gaat mislukken dan dat het gaat lukken. Je kunt dus wel in je handjes wrijven als je iemand tegenkomt die jouw interesse wel trekt. Voor Rachel is dat wel het geval. Ze probeert meteen een beetje te peilen hoe het voor Jens zit.

Jonge stellen

De laatste tijd zien we veel jonge stellen aan het programma deelnemen. Rachel en Jens hoeven ook nog niet aan de 30 te denken. Ze spelen de eerste avond een leuk spelletje waarbij het overduidelijk gezellig lijkt te worden. Ze drinken lekker een glaasje wijn, die ze in elkaars mond moeten tuffen, dus dat lijkt allemaal wel goed te komen.

Meer dan knuffelen

Als ze ’s avonds lekker in bed liggen, knuffelen ze wat. De volgende morgen maakt Rachel aan Jens duidelijk dat ze wel wat meer wil dan alleen een beetje knuffelen in bed. Ze wil weten of ze Jens bijvoorbeeld ook zomaar een knuffel of een kusje zou kunnen geven.

Ze is in ieder geval een meid die weet wat ze wil. Het is al best wel zeldzaam dat een meisje steeds de eerste stappen durft te zetten. De reacties van kijkers op de fragmenten zijn dan ook lovend. Al zijn ze wel bang dat ze vol over hem heen zou lopen. Onzin natuurlijk, die Jens geniet gewoon van het avontuur.

Meer van dit: