HomeWTF?!Jesse: "Mijn vriendin was vroeger een man, maar ik ben helemaal geen...

Jesse: “Mijn vriendin was vroeger een man, maar ik ben helemaal geen homo”

Liefde is iets heel bijzonders en kent veel verschillende variaties en mogelijkheden. Vaak begint liefde met uiterlijke aantrekkingskracht. Als twee mensen elkaar aantrekkelijk vinden, kunnen ze elkaar beter gaan leren kennen. In het geval van Jesse en Cassidy was die aantrekkingskracht er meteen.

Echte liefde

Echte liefde is niet tegen te houden. Liefde maakt blind en gaat vaak tegen beter weten in. Toen Jesse, Cassidy op Instagram voorbij zag komen, besloot hij haar een berichtje te sturen. Cassidy vond hem ook een knappe vent en van het één kwam het ander.

Ze raakte met elkaar in gesprek en Cassidy liet Jesse al heel snel weten dat ze een transvrouw is. Een transvrouw is geboren als man en heeft zich laten ombouwen tot vrouw. Dat vond Jesse helemaal geen probleem en dat was voor de twee het teken om een bijzondere liefde op te bouwen.

Misvattingen

Cassidy vertelt dat ze als transvrouw zijnde een heleboel haat binnenkrijgt. Mensen vertellen haar dat ze nooit een echte vrouw zal zijn en vragen zich af wat ze wel niet denkt. Die comments komen vooral voort uit religieuze kringen. Als voorbeeld laat ze een reactie van iemand zien, die onder haar foto staat. De reactie luidt:

“Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent. Je kunt chromosomen niet veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven”

Cassidy is het inmiddels wel gewend dat ze een doelwit is voor zulke mensen, maar Jesse krijgt nu ook berichten binnen. Ze noemen Jesse een homo omdat hij met een man samen is.

Vooral zijn eigen familie en vrienden vinden hem nu een homo. Toen hij zijn vader vertelde dat hij meedeed aan het programma ‘Love don’t judge’, was hij woest. Zijn vader zei: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is”.

Helemaal niet waar

Jesse verzekert iedereen dat hij helemaal geen homo is. Hij valt op vrouwen en vindt dat Cassidy meer dan vrouw genoeg is om op te vallen. Ze heeft alle fysieke kenmerken van een vrouw dus hij begrijpt niet waarom mensen dat zouden zeggen.

Meer van dit: