HomeWTF?!Alli vertelt haar baas dat ze Transgender is, maar zijn reactie gaat...

Alli vertelt haar baas dat ze Transgender is, maar zijn reactie gaat haar te ver

Alli vertelde haar baas dat ze uit de kast is gekomen als transgender maar zijn reactie vindt ze vervolgens misselijkmakend. Ze deelde het gesprek met haar volgers op X (Twitter), maar die konden hun lach er niet van inhouden.

Transgenders

Tegenwoordig zijn transgenders een belangrijk onderwerp van gesprek in de maatschappij. Dat komt met name door de inzet van de LGBTQ+ community. Jarenlang is er door hen gestreden voor gelijkheid en acceptatie.

Toch ontstaat er de laatste tijd ook wel tegengeluid. De mensen hebben het gevoel dat het ze een beetje de strot doorgeduwd wordt en zijn dat beu. Verschillende tegenacties worden inmiddels gedaan, zoals deze gasten die een regenboog-bankje over verven. Uiteraard is het voor niemand goed als de acceptatie naar mensen die vallen onder LGBTQ+ juist de andere kant op gaat.

Averechts

Tegenwoordig is er geen nieuwe film of serie meer te zien waarin inclusiviteit geen rol speelt. In iedere film zit wel een homo of een transgender. Daarnaast worden steden, busjes en reclamevoorwerpen in regenboogkleuren geschilderd. Hierdoor hebben de ‘doorsnee’ mensen het idee dat ze niet meer kunnen bepalen wat zij zelf vinden.

Alli ondervond dat zelf. Ze liet haar baas weten dat ze uit de kast is gekomen als transgender, maar die gaf een bizarre reactie. Hij zei: Ik identificeer me nu als een hond. Ik blijf de hele dag thuis slapen en mijn ballen likken. Wachtend totdat iemand me te eten geeft” Alli geloofde deze reactie haast niet en maakte hem duidelijk dat ze geen grap maakte. Hij reageerde met: “Succes met het vinden van een nieuwe baan, woef woef”.

Meer van dit