HomeTelevisieFirst Dates deelneemster stelt vraag die zó bizar is dat date er...

First Dates deelneemster stelt vraag die zó bizar is dat date er klaar mee is: “Zij is rijp voor het gesticht”

Deze week was het weer raak bij het datingprogramma First Dates. Een spontane kerel was al een tijdje vrijgezel en was wel weer toe aan wat gezelligheid met een vrouw. Hij ging met volle hoop op weg naar zijn date, maar kwam helaas al snel van een koude kermis thuis. Zijn date bleek namelijk een echte gekkie te zijn.

Het etentje

Het concept van First Dates is dat je een etentje met een vreemde hebt, waarbij je elkaar kunt leren kennen. Om ongemakkelijke stiltes te voorkomen en om wat meer te weten te komen van de date, had de dame in kwestie een ‘leuke’ vraag bedacht.

De vraag die ze stelde, zorgde al snel voor een ongemakkelijke sfeer aan tafel. “Stel je voor: Je hebt een bloedtransfusie nodig… Zou jij dan het bloed van Hitler accepteren?” De blik in de ogen van de man spreekt boekdelen waarna hij vraagt: “Hoe kom je aan die vraag?”. De dame wil dat niet beantwoorden en zegt: “Dat antwoord is voor hierna, eerst antwoorden”. 

Bloed van Hitler

Vol verwachting zit de dame te wachten op een antwoord. Uiteindelijk zegt de man: “Oké als ik daarbij in leven blijf dan ja”. De dame wordt helemaal vrolijk van het antwoord en beaamt: “Dit antwoord zou ik zelf ook gegeven hebben”.

Aan het einde van de date neemt First Dates de man voor de camera. De man is op dit moment nog steeds geschokt van de vraag en zegt: “Ik dacht wel even jeetje, wat een zieke geest, maar ja, wel een originele vraag natuurlijk”. 

De beelden van het fragment werden door BNN op Instagram gezet. Daar kreeg het fragment behoorlijk wat reacties: “Zij is rijp voor het gesticht”. Ook op X waren er kijkers die hun mening uitten over de bizarre vraag die de dame stelde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara)

De kijkers van het programma wisten niet wat ze hoorde en spraken hun ongenoegen uit op X:

 

Meer van dit: