HomeWTF?!Baby vecht voor leven maar ouders weigeren operatie met gevaccineerd bloed

Baby vecht voor leven maar ouders weigeren operatie met gevaccineerd bloed

Wanneer het gaat om complotgekkies, denk je vaak dat je alles wel gehoord hebt. Helaas zijn er nog steeds mensen die denken dat gigantische reptielen chips in vaccins stoppen om ons te kunnen besturen (ofzo). Maar dat ze zo ver gaan dat ze zelfs hun eigen vlees en bloed niet willen redden, kenden we nog niet.

Antivaccers

In Nieuw-Zeeland heeft een rechter besloten dat een vier maanden oude baby onder het voogdij komt te staan van artsen. De baby ligt met hartproblemen in het ziekenhuis en moet worden geopereerd om te kunnen blijven leven. De operatie kreeg flink vertraging omdat de ouders niet wilde dat er gevaccineerd bloed bij de bijbehorende bloedtransfusie zou zitten.

De rechter bepaalde dat het van levensbelang is voor de baby om de operatie te krijgen. De onmogelijke eis van de ouders om een ongevaccineerde bloedbank op te zetten, zorgde er voor dat het kind niet geopereerd kon worden. De rechter heeft er nu dus zelf voor gezorgd dat het wel door kan gaan. En dat allemaal om een prikje.

Complotgekkies

De ouders geven via een advocaat aan dat ze geen operatie met gevaccineerd bloed willen omdat volgens hen de lange termijn effecten van vaccinaties niet bekend zijn. Het feit dat het kind helemaal geen lange termijn leven kan hebben zonder operatie, lijkt ze niet zo veel te doen. Gelukkig kunnen artsen nu, door uitspraak van de rechter, aan de gang met het redden van het leven van de baby.

Als we kijken wat de Nederlandse bloedbank Sanquin er over te zeggen heeft dan zien we dat iets dergelijks als ongevaccineerd bloed niet eens bestaat. “Het bloed gaat nooit de ene arm uit en de andere arm in”, maar wordt verzameld en bewerkt zodat er van elk afzonderlijk onderdeel, een apart product kan worden gemaakt. Zo haal je uit bloed rode bloedcellen, plasma en bloedplaatjes. De witte bloedplaatjes, die onderdeel zijn van het immuunsysteem, worden weggefilterd.