HomeTelevisieKijkers gaan helemaal stuk om paranoïde LLDL deelnemer Lion: "Dit moet een...

Kijkers gaan helemaal stuk om paranoïde LLDL deelnemer Lion: “Dit moet een acteur zijn!”

Als je deze website volgt dan ben je ongetwijfeld ook bekend met het programma Lang Leve de Liefde. Regelmatig doen de deelnemers daar zó opmerkelijk, dat we haast verplicht zijn om er wat mee te doen. Ook dit keer weer, zien we deelnemer Lion. Lion is een complotgekkie en denkt de meest vreemde dingen.

Complotgekkies

Complotgekkies zijn er al sinds de mensheid oud is. We noemen ze wel gekkie maar eigenlijk kunnen we maar beter hopen dat ze gek zijn. Ze denken namelijk net effe wat anders over het bestaan van de mens. Ze zijn van mening dat we worden bestuurd door een hogere macht die het behoorlijk slecht met ons voorheeft.

Lion vertelt aan tafel: “Ik denk dat er op een hele grote schaal tegen ons gelogen wordt. Nederland, Duitsland, de EU en de WHO liegen ons. Ik denk dat er een heel klein percentage mensen is die alles bepaalt voor de andere mensen. Dat 1% alles bepaald voor 99%. Ik ben god gaan zien omdat ik de duivel ben gaan zien.”

Geen kraanwater

Lion drinkt ook geen kraanwater. Hij vertrouwt het niet en is bang dat Nederland, Duitsland, de EU en de WHO daar allerlei dingen in stopt om ons onder de duim te houden. Als zijn date Ylja wel gewoon een lekker glaasje pakt, zegt hij nog dat ze moet oppassen met haar nieren. Als grapje doet ze alsof ze erbij neervalt.

De kijker gaat ondertussen helemaal los over lion. Ze noemen hem een wappie en vragen zich af of hij niet gewoon een acteur is voor de kijkcijfers. Er is ook een groep mensen die het gewoon compleet met hem eens is. Laten we maar hopen dat ze het gewoon bij het verkeerde eind hebben. Check de beelden hieronder.

Meer van dit: