HomeTelevisieLLDL deelnemer Evert heeft als bijnaam Pinokkio en die kreeg hij niet...

LLDL deelnemer Evert heeft als bijnaam Pinokkio en die kreeg hij niet omdat hij veel liegt

Lang Leve de Liefde is deze week flink op dreef met hun fragmenten. Gosse ging viraal omdat hij zijn date op de bank liet slapen, Reynold ging viraal omdat hij zijn date lelijk vond en nu gaat Evert ook viraal omdat hij laat zien waarom ze hem Pinokkio noemen.

De tijd vullen

Om de tijd te vullen en het programma enigszins interessant te houden, moeten de deelnemers dingen bedenken waarmee ze de tijd kunnen vullen. Evert had een goed idee en besloot om zijn tattoo-spullen mee te nemen.

Het is natuurlijk wel bijzonder om je te laten tattoeeren, maar als je er toch al een hoop hebt, maakt het ook eigenlijk allemaal geen zak uit of er nou nog ééntje bij komt of niet. Evert is sowieso iemand die het niet zo uitmaakt wat hij op zijn lichaam laat kalken. Als het er maar mooi uit ziet. Zo ken ik trouwens nog twee dames uit ons archief:

Bijnamen

Voordat de tattoo-spullen tevoorschijn komen, besluiten Evert en Denise om elkaar wat beter te leren kennen. Ze pakken de vragenkaartjes erbij en dat bleek een schot in de roos te zijn. Als Denise vraagt wat de gekste bijnaam is die Evert ooit kreeg, moet hij kleur bekennen.

“Ze noemde me Pinokkio.” Waar dat normaal gesproken een enorme red flag is, valt het voor Evert wel mee. Ze noemen hem namelijk niet zo omdat hij veel liegt.

Waarom ze hem wel zo noemen? Dat kan je het beste even laten zien. Hij knoopt zijn broek los en waarschuwt nog: “Hij is best wel groot“.

Denise kan niet wachten om Evert zijn Pinokkio te zien en is dan ook niet teleurgesteld: “Oh hij is écht wel heel groot”. Ze kan haar ogen er niet vanaf houden en dat is ook wel begrijpelijk natuurlijk.

Het is niet duidelijk of Evert zijn Pinokkio ook groeit en hard wordt als hij liegt. De aflevering komt volgende week pas online, maar het programma kon het niet laten om alvast een teaser online te zetten:

Meer van dit