HomeTelevisieBrabantse LLDL deelneemster Diana is steeds veel te eerlijk (en dat is...

Brabantse LLDL deelneemster Diana is steeds veel te eerlijk (en dat is kneitergrappig)

Het is weer eens ouderwets genieten van een fragmentje van Lang Leve de Liefde. Niet vaak zijn er zó veel leuke reacties op een teaser van een aflevering die nog moet komen. Morgen komen Diana en Frans in het programma en die nemen een hoop Brabantse gezelligheid mee.

Brabantse gezelligheid

Brabant staat over het algemeen bekend als de meest gezellige provincie van Nederland. De achterdeur staat er nog bijna overal open en de humor is voor vele ongeëvenaard.

Het typische van Brabanders is dat ze alles zo mooi en direct kunnen brengen. Althans… dat vinden ze zelf. Ze hebben het hart op de tong en het dialect maakt dat het altijd wat bot uit de hoek lijkt te komen. Extra genieten voor kijkers dat de rasechte Brabander Diana precies zegt wat ze denkt.

Elkaar leren kennen

Het is belangrijk om elkaar goed te leren kennen in 24 uur en Diana weet precies hoe ze wil beginnen. Ze geeft Frans een setje oordopjes omdat ze zo hard praat. Vervolgens proberen ze elkaar aan de hand van wat vragenkaartjes nog wat beter te leren kennen. Als ze het eerste kaartje tevoorschijn haalt is ze gelijk enthousiast.

“Wat is de spannendste plek waar jij van bil bent gegaan?” Frans hoeft er niet over na te denken en verteld dat dat in de zee op de Canarische eilanden was.

Diana laat gelijk merken dat ze precies zegt wat ze denkt, en daar moeten de kijkers hard om lachen. Frans lijkt er wel nog even aan te moeten wennen, maar pakt zijn rol steeds beter op.

Als Frans, Diana dan een kusje moet geven, ziet ze dat wel zitten. “Kom maar hier, lekker dier!” Als ze dan een kusje op haar wang krijgt is ze enigszins teleurgesteld“Nou daar heb ik ook niks aan”.

Het wordt nog mooier als Diana graag wil weten wat Frans sexy aan haar vindt. Frans zit inmiddels volledig in zijn rol en weet het antwoord wel te brengen: “Jouw mooie tieten.”… Haar reactie is geweldig.

De aflevering is maandag 19 februari pas te kijken maar de teaser beloofd dat het een geweldige aflevering gaat worden. Werd ook wel weer een keer tijd want kijkers begonnen al te klagen dat het programma saai was de afgelopen weken.

Meer van dit: