HomeHumorJe kunt nu een 10-daagse nudisten cruise doen door de Caraïbische zee

Je kunt nu een 10-daagse nudisten cruise doen door de Caraïbische zee

De zomer is in volle gang en dat betekent dat ook de vakantiekriebels op volle toeren aanwezig zijn. Sommige mensen zijn al geweest, andere zijn op dit moment en weer andere moeten nog gaan. Heb jij nog niks geboekt? Dan kun je wel eens kijken of een 10-daagste nudistencruise wat voor je is.

10 dagen varen in adamskostuum

Een reis met een cruiseschip is meer dan alleen een vakantie op een drijvend stuk ijzer. Het is een betoverende ervaring die reizigers de mogelijkheid biedt om de wereld op een unieke manier te verkennen. Maar wat het nog unieker maakt, is dat je deze cruise reis in jouw adamskostuum mag doen.

Je vaart 10 dagen rond in het Caribisch gebied, zonder dat je een koffer mee hoeft te nemen. Je kunt jouw kleine vriend of stuiterende vriendinnen gewoon lekker uitlaten op het cruiseschip. Deze blootboot vaart vanuit Fort Lauderdale naar Fort de France op Martinique. Ook zal u nog met het schip Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, de Turks & Caicos Eilanden en de Bahama’s bezoeken.

Vakantie van je dromen

Het is wel de bedoeling dat je iets van kleding bij hebt, zodat je ook van de boot af kunt. De eilandbewoners zitten namelijk niet te wachten op een boot met duizenden blote mensen aan land. Op het schip zelf is het niet de bedoeling dat je nog kleding aan hebt. Natuurlijk mag je in je eigen kamer wel doen wat je niet laten kunt.

Klinkt dit nou een beetje als de vakantie van je dromen? Dan kun je de reis boeken via Dreamlines. Zoals ik het begreep gaan ze ieder jaar 1 keer met een blootboot deze rit doen. Het personeel is overigens wel gewoon aangekleed. Je hoeft er dus niet van te balen als je dit jaar al een vakantie hebt geboekt of achter de rug hebt ;-).