HomeGekkiesTerug naar toen: Deze man uit Probleemwijken wil niet werken maar gewoon...

Terug naar toen: Deze man uit Probleemwijken wil niet werken maar gewoon bier drinken

In het leven moet je werken om aan geld te komen, althans.. Dat is wat normale mensen doen. Andere proberen hun inkomen gratis of illegaal te verkrijgen maar zelfs als ze er niks voor hoeven te doen, klagen ze nog!

Probleemwijken

Probleemwijken was een omstreden SBS6 programma uit 2005 waarin gebeurtenissen en situaties uit probleemwijken werden vastgelegd. Het programma was een bron van fragmenten en memes, die tegenwoordig nog steeds rond gaan op het internet.

Laatst besloot een programmamaker samen met entertainment platform VKMAG om eens in de wijk te gaan kijken hoe het nu gaat. Dat leverde ook weer prachtige beelden op. Als je wilt weten hoe het nu in die wijken er aan toe gaat dan kun je die youtube video hier bekijken.

Uitkeringen hoger maken

Het fragment dat we nu graag nog even met jullie willen delen is er één uit de aflevering Assen-Oost. Hier zien we een man die het liefst de hele dag lekker bier zit te zuipen. Hij heeft ook de perfecte oplossing verzonnen om dat te kunnen doen. Ze moeten gewoon de uitkeringen wat hoger maken. Opgelost toch?

We hebben het fragmentje even voor jullie opgezocht. De eerste video is alleen het fragment en de video er onder is de hele aflevering (8 minuten).

Meer van dit: