HomeWTF?!Carrie drinkt haar eigen plas: "Het is soms lekkerder dan champagne"

Carrie drinkt haar eigen plas: “Het is soms lekkerder dan champagne”

Er zijn best wel wat rare mensen in de wereld. Gelukkig maar, want anders zou het leven ook zo saai zijn. Dit keer kunnen we kijken naar (lachen om) Carrie, die verslaafd is aan het drinken van haar eigen pis. Proost!

Rare verslavingen

Er zijn allerlei rare verslavingen op de wereld. Je kunt het zo gek niet bedenken of iemand is er aan verslaafd. We schreven al eens een artikel over een dame die verslaafd is aan het eten van stenen maar zo ranzig als deze hebben we ze nog niet voorbij zien komen.

Het programma ‘My Strange Addiction’ van TLC geeft aandacht aan mensen met een vreemde verslaving. Zo is ook het artikel over de dame die verslaafd is aan het ruiken aan benzine van dit programma afkomstig. In deze aflevering staat Carrie centraal. Zij is verslaafd aan het drinken van haar eigen urine. Hoe je met zoiets begint is me een raadsel, maar ze zegt dat het erg lekker is.

Sterke smaak

De ene dag smaakt het sterker dan de ander. Het heeft er volgens Carrie alles mee te maken wat ze eet of drinkt de dag ervoor. Ze zegt: “Soms smaakt het heel zout, maar soms is het lekkerder dan champagne”. Ze laat aan de kijkers van het programma weten dat ze niet zomaar begon met het drinken van haar eigen pis. Ze ging dat doen als alternatieve oplossing tegen haar (huid)kankerdiagnose.

Ze drinkt ongeveer vijf glazen pis per dag. Naar eigen zeggen is het lekkerder dan water; vooral als het nog warm is. Ze weigert te stoppen met het drinken van urine omdat ze heilig gelooft in het feit dat het haar beter maakt.

Sterker nog, ze drinkt het niet alleen, maar wast zich er ook in én poetst haar tanden ermee. Lekker fris is het niet, maar Carrie vertrouwt erop dat het haar in goede gezondheid houdt.

Haar dochter heeft de hulp van het programma ingeroepen omdat ze wil dat haar moeder ermee stopt. Zelf wil Carrie nergens iets van weten. Ze geeft aan dat ze er mee doorgaat om gezond te blijven, en dat ze niet meer gelooft in traditionele geneeskunde. Bekijk hieronder de beelden. Op YouTube staat ook nog een uitgebreide aflevering, maar die heeft leeftijdsrestrictie dus die kunnen we hier niet delen.

Meer van dit: