HomeShowgekkiesMonica Geuze heeft inmiddels een nieuwe vlam en dat is een hele...

Monica Geuze heeft inmiddels een nieuwe vlam en dat is een hele bekende!

Het is alweer een tijd geleden dat Monica Geuze haar relatie verbrak. Dat goede nieuws was helaas voor hopend Nederland van korte duur want ze leek al gauw van de markt gehaald door vlogger Rijk Hofman, het eveneens bekende broertje van Presentator Tim Hofman. Ook dat blijkt nu weer een beetje bekoeld.

Monica is vrijgezel

Het is duidelijk dat Monica van haar vrijgezellen leven geniet. Ze had het gezellig met Rijk maar was blijkbaar niet echt toe aan een relatie. In de media bleef ze steeds benoemen dat het wel gezellig was, maar niet meer dan dat. Jammer voor hem maar hey… hij heeft toch de droom van menig man geleefd.

Toch lijkt het erop dat Monica wel behoefte heeft aan een beetje aandacht. Zo wordt ze namelijk al een tijdje gelinkt aan een andere bekende gozer. Die gozer is niemand minder dan Stefan de Vries. Hij heeft meer dan een half miljoen volgers en is een graag geziene kerel in de influencer-kringen. Je zou toch zeggen dat ons Mo het niet meer voor de bekendheid of het geld hoeft te doen.

Monica Geuze en Stefan de Vries

Yvonne Coldewijer riep al een tijdje geleden dat Monica het gezellig zou hebben met Stefan de vries. Nu lijkt het erop dat de twee ook in het openbaar wat meer naar elkaar toe trekken. In haar stories deelt ze dan ook een foto van de twee. Op die foto is te zien dat de twee het enorm naar hun zin hebben met elkaar. Het is de tweede foto van deze slide.

@Lifeofyvonne - @Korthom op Instagram

Meer van dit: