HomeHumorLLDL Deelnemers denken dat de camera's snachts uitstaan en gaan schaamteloos liggen...

LLDL Deelnemers denken dat de camera’s snachts uitstaan en gaan schaamteloos liggen wippen

Het lijkt erop dat de programmamakers ervoor gekozen hebben om het programma Lang Leve de Liefde iets op te spicen. De lijst van opmerkelijke en hilarische LLDL fragmenten is erg lang maar niet heel erg gevuld met pikante beelden. Marischa en Rik hebben in ieder geval weer een nieuw fragment opgeleverd.

Hout bewerken

Dat Marischa en Rik het goed kunnen vinden is al gauw duidelijk. De klik spat er vanaf en dat is voor hen dan ook een reden om elkaar op verschillende vlakken uit te proberen. Voordat Rik zijn eigen stok laat bewerken is hij benieuwd of Marischa dat überhaupt wel kan.

Als date regelt hij een stuk hout en een kettingzaag om te zien wat haar kunsten zijn. Marischa moet daarvoor wel een speciaal pakje aan maar dat is voor haar geen probleem. Ze rukt haar rokje zonder twijfel van haar benen maar dat is voor Rik even schrikken geblazen. Toch lijkt hij er wel plezier in te hebben want hij ziet gelijk wat voor vlees hij in de kuip heeft.

Jacuzzi

Als ze vervolgens in de jacuzzi belanden is het wachten op het moment dat de spanning de overhand krijgt. Dat gebeurt echter al gauw en dat leidt tot een potje tongworstelen. Lekker man, niks mis mee. Marischa wil weten of ze Rik gespannen maakt en aan dat vieze tongetje van hem kun je zien dat dat inderdaad het geval is.

Vanaf dat moment kunnen ze niet meer van elkaar afblijven. Als ze aan het eind van de dag samen in bed liggen en denken dat de camera’s niet meer draaien, gaan ze schaamteloos liggen wippen. Achja.. Ze hebben groot gelijk. De Youtube video hier onder begint in de jacuzzi maar als je de hele aflevering bekijkt dan zie je waar je voor komt ;-). Naar verwachting zullen ze vanavond ook wel op tv zijn.

Meer van dit: