HomeTelevisieLLDL Deelnemers Ronald en Astrid hebben grootste mismatch ooit en schelden elkaar...

LLDL Deelnemers Ronald en Astrid hebben grootste mismatch ooit en schelden elkaar uit

Deze week was er bij Lang Leve de Liefde weer weinig romantiek te vinden. De kijkers hebben zelfs met plaatsvervangende schaamte zitten kijken naar de date tussen Astrid en Ronald. Wat begon als een gezellige date, liep al snel uit in een regelrecht fiasco. 

De ontmoeting

Op het moment dat Ronald binnen komt lopen, is hondje Diva een stuk enthousiaster dan Astrid. Na het uitdelen van de cadeautjes begon het direct enorm awkward te worden.

Het gesprek wilde niet echt vlotten en dit was vooral te danken aan de desinteresse van Ronald. Hij had namelijk nergens zin in en deed ook niet zijn best om meer van Astrid te weten te komen. Astrid die uiteindelijk steeds het gesprek gaande probeerde te houden, krijgt weinig antwoorden terug.

Astrid is not amused

Om wat meer reactie van Ronald te krijgen, besluit ze dat het tijd is voor het welbekende vragenbakje. Dan komt de vraag: “Van schaal 1 op 10, welk cijfer geef je de fysieke aantrekkingskracht tussen ons beide?”. Ronald die geen rekening houdt met de gevoelens van Astrid zegt: “Ik geef je een twee!” 

Astrid kan het niet loslaten dat Ronald haar een twee gegeven heeft. Ze belt daarom gauw even met haar dochter om haar hart te luchten.

Ze vertelt: “Hij is wel aardig of zo, maar niet erg romantisch. Hij geeft mij bijvoorbeeld een twee”. De dochter van Astrid weet niet wat ze hoort: “Een twee, nou die man is niet goed in zijn hoofd!”. 

Zelfs na het telefoongesprek kan Astrid het niet loslaten. Tijdens het koken spreekt ze Ronald aan op zijn uitspraak: “Waarom geef je mij een twee?”, waarop Ronald reageert: “Jij vraagt toch om een cijfer?”.

Uiteindelijk probeert hij het toch nog recht te praten: “De twee bedoelde ik qua mentale aantrekkingskracht, want je ziet er gewoon enorm leuk uit.”. 

We hoeven geen hogere wiskunde te kunnen om de uitkomst van deze date te raden. Bekijk hier wat beelden van de date, waarin te zien is hoe groot de mismatch wel niet is:

Meer van dit: