HomeHumorDeze video van het foutje van een hobby imker gaat momenteel keihard...

Deze video van het foutje van een hobby imker gaat momenteel keihard viraal!

De doorsnee Nederlander is niet dol op insecten. Om die reden wordt dus ook vaak een imker opgebeld wanneer iemand een nest bijen of wespen tegen komt in of rond het huis. In de onderstaande video maakte de imker echter een klein foutje! De video gaat momenteel keihard viraal

Bijen

Bijen zijn ontzettend nuttig voor de wereld. Ze bestuiven bloemen en planten en maken heerlijke honing. Genoeg reden voor sommige mensen dus om imker te worden en dagelijks met deze beestjes bezig te zijn. Voor de imker uit het onderstaande filmpje liep deze dag helaas iets anders af.

De hobby imker was opgeroepen om een nest bijen in een Nederlandse tuin weg te halen. Het hele ritueel werd dan ook gefilmd en dat is maar goed ook. De imker maakt namelijk een klein foutje waardoor het nest pal op zijn hoofd beland.

Gevaarlijk

Waar bijen totaal niet gevaarlijk zijn als je ze met rust laat, is het wel zo dat ze zich verdedigen wanneer ze zich bedreigd voelen. Je kunt je voorstellen dat bijen die met nest en al een paar meter naar beneden vallen, lichtelijk in de stress raken. Dit geeft een stressvolle situatie en daar wordt vervolgens heerlijk Nederlands op gereageerd.

De video is inmiddels miljoenen keren bekeken. Check de onderstaande video voor de beelden!

Meer van dit: