HomeTelevisieKijkers Mr. Frank Visser verbijsterd over uitzending: "Die dame spoort niet"

Kijkers Mr. Frank Visser verbijsterd over uitzending: “Die dame spoort niet”

Bij Meester Frank Visser doet uitspraak was het deze week weer raak. Soms denk je dat het niet gekker kan, maar toch kan het altijd weer gekker. Sommige kijkers vinden het zelfs één van de heftigste uitzendingen tot nu toe.

Tijdens deze aflevering was er namelijk een echte ‘psycho’ aanwezig waar zelfs de Viktor en de rechter helemaal gek van werden.

Maike VS de buren

De burenruzie draait allemaal om een gezamenlijke schutting. Maike heeft namelijk een schutting geplaatst op haar eigen erf, maar wil dat de buren meebetalen aan de schade ervan. Er is namelijk een flinke windvlaag voorbij komen waaien, waarna de schutting is omgewaaid. Doordat Maike deze zelf heeft geplaatst op haar eigen grond, voelen de buren zich niet verantwoordelijk voor de schutting.

Helaas is tijdens deze uitzending Frank Visser niet te zien. De uitzending staat daarom het teken van Mr. Beuving. Waar deze rechter bekend staat om zijn rustige karakter, raakt hij deze keer ook flink geïrriteerd door de ‘psycho oma‘ Maike.

Maike gaat los

Maike laat de buren geen enkel moment uitpraten. Als de buren haar ook nog eens noemen bij haar voornaam, dan valt dit helemaal verkeerd bij de dame. Heel de buurt is inmiddels tegen Maike, maar dit ligt vooral aan de buurt.

De buren zouden namelijk bewust haar schutting hebben gesloopt en ze doen er alles aan om het leven van Maike zuur te maken. Al snel heeft Mr. Beuving door dat het probleem vooral bij Maike ligt.

Daarom hoeven de buren niet mee te betalen met de schutting en wordt er een geheel contactverbod opgelegd. De beelden zijn hieronder te zien en ook op X (Twitter) ging het helemaal los.

Kijkers op X raken niet uitgepraat over Maike:

Meer van dit: