HomeWTF?!Dame stopt eerst de hotdog nog even in haar sneetje voor ze...

Dame stopt eerst de hotdog nog even in haar sneetje voor ze hem uitserveert

Een gast van een cafetaria had een vreemd nasmaakje aan zijn hotdog. Nou zijn hotdogs niet per se het meest culinaire gerecht dat je kunt bestellen, maar zo zuur als deze zijn ze meestal niet. Later bleek dat de serveerster de hotdog heel eventjes in haar sneetje had gestopt voordat ze hem uitserveerde.

Vreemde geur

Een vaste gast van een cafetaria begon te klagen over een vreemde geur aan zijn eten. Hij had het al meerdere keren gemerkt en was het nu beu. Hij besloot aan de manager te vragen wat er mis was met zijn worstje. Ze waren bang dat het worstje misschien over de datum zou zijn.

De manager besloot ervan te proeven en vond het worstje ook wel gewoon goed smaken. De gast vertelde dat het al een tijdje zo was, maar dat hij het altijd gewoon maar had opgegeten omdat er met de smaak niets mis was. Nu rook het worstje zo raar, dat hij het niet langer meer wilde opeten. Toen ze gingen kijken of er misschien wat misging bij de bereiding, bleek er iets anders aan de hand te zijn.

Camerabeelden

Omdat ze wilde weten of er misschien iets misging bij de bereiding van de worstjes, keken ze de camerabeelden terug. Op die camerabeelden zagen ze niets vreemds, tótdat het gerecht klaarlag om uitgeserveerd te worden

Op de beelden was te zien hoe de serveerster het worstje eerst even een klein dipsausje van haar eigen sneetje gaf. Pas daarna deed ze de andere saus erop om hem uit te serveren. Achteraf bleek dat de vaste gast een keer onbeleefd tegen haar was geweest, en ze hem sindsdien al terugpakte op deze manier. Helaas voor haar staat dus alles op beeld én op het wereldwijde web. Even op de foto klikken om de beelden te zien want ze zijn een tikkie gewaagd.

Meer van dit: