HomeWTF?!Yasmina dacht bevroren frambozen te eten maar het was iets heel anders

Yasmina dacht bevroren frambozen te eten maar het was iets heel anders

Anno 2023 doen we natuurlijk niks meer zonder het vast te leggen. Met name op TikTok maken mensen de meest nutteloze content. Zo worden bijvoorbeeld filmpjes waarop mensen zitten te eten, honderden miljoenen keren bekeken. Yasmina vond het ook nodig om zo’n filmpje te maken maar ging viraal om een andere reden.

Bevroren frambozen

Bevroren fruit en vers fruit hebben elk hun eigen voordelen. Vers fruit is vaak sappiger en vol van smaak, met maximale voedingsstoffen. Bevroren fruit behoudt echter beter zijn voedingswaarde en is langer houdbaar. Daarnaast is bevroren fruit handig voor smoothies en andere variëteiten, zoals bijvoorbeeld fruit omhuld met chocola.

Yasmina had zo’n lekker zakkie bevroren fruit te pakken. In het zakje zaten bevroren frambozen, omhuld met chocola. Heerlijk natuurlijk. Helaas voor haar zat er ook een kleine verrassing in het midden van de framboos. Die verrassing is dan ook de reden dat haar filmpje zo vaak bekeken werd.

Vol met mieren

De bevroren frambozen zaten van binnen vol met mieren. Als Yasmina een hapje van haar framboos neemt en kijkt wat er nu precies in de chocola zit, schrikt ze zich kapot. Ze kan haast niet geloven wat ze ziet en haar vriendin snapt er ook niks van. Iemand van haar volgers zegt nog dat het zaadjes zijn, maar het zijn toch echt mieren.

Hoewel het twee tienermeisjes zijn, lijken de mieren ze niet heel erg af te schrikken. Waar de meeste meisjes gelijk beginnen te krijsen, eten Yasmina en haar vriendin het pakje alsnog gewoon op. Een beetje extra eiwitten kunnen ook helemaal geen kwaad natuurlijk!

@__itsyasmina__

What is this? @Trü Frü 🤢🤢🤢🤢

♬ original sound – Yasmina

Meer van dit: