HomeWTF?!Kevin viel 26 kilo af met een wel heel bijzonder dieet: '100...

Kevin viel 26 kilo af met een wel heel bijzonder dieet: ‘100 dagen alleen Maccie’

Een 57-jarige man uit Amerika, genaamd Kevin Maginnis, is naar eigen zeggen 26 kilo afgevallen met een dieet dat alleen maar uit McDonalds eten bestaat. Hij heeft op social media bijgehouden hoe zijn avontuur verliep en coacht nu mensen om hetzelfde dieet te volgen.

McDonalds menu

Kevin woog zo’n 108 kilo en besloot het roer helemaal om te gooien. Het dieet dat hij ging volgen, bestond uit 100 dagen, 3 keer per dag naar de McDonalds. Dat klinkt als een dieet waar je eerder 26 kilo van aankomt maar niets is minder waar. Hij viel namelijk rete snel af en zelfs zijn diabetes waardes daalden. Hij at 100 dagen niets anders dan gerechten van het menu van de Mac.

Hij bekende wel dat hij enkel water bij de gerechten dronk. Dat scheelt natuurlijk een hele klap met suiker. Hij vertelde dat hij elke dag drie keer het medium menu nam, en verder helemaal geen tussendoortjes meer at. Zijn belangrijkste tip? Eet maar de helft van het menu. Dat het werkt is wel duidelijk maar of het heel erg gezond voor je is, is nog maar de vraag.

@bigmaccoaching

Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme 1/2sizeme

♬ original sound – bigmaccoaching

Meer van dit: