HomeWTF?!Nederlandse gozer heeft code gevonden waarmee een menu bij de Mac nog...

Nederlandse gozer heeft code gevonden waarmee een menu bij de Mac nog maar €1,25 kost

Als er één restaurant is in Nederland waar letterlijk iedereen wel eens heeft gegeten, is het bij fastfoodketen McDonalds. Veel mensen kunnen heerlijk genieten van een menu bij de Mac, maar mede dankzij inflatie wordt het allemaal steeds duurder.

Toch fijn dat er altijd mensen zijn die manieren vinden om het allemaal wat goedkoper te maken. Deze Nederlandse gozer kwam een code tegen waardoor je maar €1,25 betaald voor een menu.

Big Mac index

De Mc Donalds is in de wereld zó erg geadopteerd dat er een heuse Big Mag index bestaat. Aan de hand daarvan zou je heel snel in staat moeten zijn koopkracht in een land te begrijpen. De hamburger wordt namelijk in vrijwel ieder land verkocht, waardoor je heel simpel de waarde van je geld kunt vergelijken met andere landen.

Hieronder zie je een kort filmpje van hoe wat de Big Mac index nou precies is. Is wel een filmpje van 6 jaar oud dus de prijzen kloppen (helaas) niet meer. Geeft wel weer inzicht in hoeverre alle prijzen zijn gestegen.

Werkende Mc Donalds kortingscode

Het is best lastig om werkende kortingscodes voor de Mac te vinden maar gelukkig hebben we tegenwoordig TikTok. Op dat platform is het heel simpel om andere gebruikers te bereiken met een goed filmpje.

Het is dan ook niet heel raar dat een filmpje van een werkende Mc Donalds kortingscode zo viraal gaat als maar zijn kan.

Code gedeeld

Een Nederlands gozer kwam een werkende code tegen op TikTok en besloot hem te testen. Tot zijn verbazing lukte het nog ook, en ging het filmpje waarin hij het probeert knetter viraal.

@rwinad

#mcdonalds menu 5,50

♬ origineel geluid – rwina D

Later plaatste hij ook de code op zijn TikTok account die hij gebruikt zou hebben. Als je die wil zien moet je even op het filmpje tikken. Over die code lezen we verschillende reacties, maar we lezen ook veel dat mensen wel vaker werkende codes via TikTok vinden. Misschien toch weer een tip om de kleintjes te besparen ;-).

@rwinad

Meer van dit: