HomeTelevisieMr. Frank Visser-kijkers staan perplex van wat deze buurvrouw uitkraamt

Mr. Frank Visser-kijkers staan perplex van wat deze buurvrouw uitkraamt

Bij Meester Frank Visser doet uitspraak komen de gekste ruzies en mensen voorbij. Als je denkt dat het niet gekker kan, dan bewijst het programma alsnog dat dit wel degelijk kan. In het Groningse Ter Apel is er namelijk een burenruzie gaande waar zelfs de honden geen brood van lusten.

Roemeense buren

Toen Anna te horen kreeg dat er een Roemeens koppel langs haar kwam wonen, was direct het hek van de dam. Volgens de oud huurder werd Anna namelijk helemaal gek toen ze hoorde dat er buitenlanders langs haar kwamen wonen.

Ze raakte helemaal in paniek en ze zou ‘die buitenlanders’ nooit accepteren.¬†Toen de Roemeense buurman ook nog eens zijn werkbus op zijn eigen oprit parkeerde, ging het helemaal mis. De bus beperkt namelijk het vrije uitzicht uit het zijraam van Anna. “Ik kan nu niet zien of de gelukzoekers van het AZC hier langs lopen, ik weet niet of ze doorlopen of hier wat gaan doen. Ze stelen dingen en dat kan ik nu niet zien.”

Buurman gelooft er niks van

De buurman gelooft er helemaal niets van. Overdag zijn de rolluiken namelijk altijd dicht, waardoor ze sowieso niet naar buiten kan kijken.

Volgens de Roemeense Leo is de ruzie allemaal te wijten aan zijn Roemeense afkomst. Als de buurman dit aangeeft, gaat Anna helemaal los: “Jij gaat mij niet neerzetten als racist, want dat ben ik niet!”

Met open mond

Uiteindelijk mag de bus van Leo gewoon op zijn plek blijven staan. Het is immers zijn eigen oprit. Wel moet hij zijn schutting een centimeter verzetten, want die bleek over de erfgrens te staan. Op X kunnen de kijkers hun ogen niet geloven:

Je bent nu vast benieuwd naar de beelden. Die hebben we hieronder voor je staan. Op Youtube zie je alleen altijd maar een klein deel van de aflevering dus als je die echt wil zien, moet je even naar KIJK gaan.

 

 

Meer van dit: