HomeTelevisieMr Frank Visser kijkers lachen hard om burenruzie over houtkachel

Mr Frank Visser kijkers lachen hard om burenruzie over houtkachel

Bij Meester Frank Visser is het vrijwel elke week weer raak. Soms vragen we ons af waar ze toch steeds weer de mensen weten te vinden. Een burenruzie is tot daaraantoe, maar de manier waarop deze op nationale televisie worden uitgevochten is altijd vrij bijzonder.

Mariëlle en Michiel

Mariëlle en Michiel hebben een wilderige achtertuin, met groen van over de hele wereld. In de zomer zitten ze het liefste buiten, te genieten in hun eigen groene omgeving.

Toch wordt deze ontspanning verstoort door de buren. Mariëlle en Michiel hebben namelijk last van de buren, die zo nu en dan gebruikmaken van hun houtkacheltje in de tuin. De buren genieten zelf ook graag in de tuin. Met een houtkacheltje en schoon hout, maken ze de zwoele dagen net wat heter. Ze kiezen bewust voor schoon hout, zodat het weinig klachten geeft bij de buren. Geen enkele buur heeft er last van, alleen Mariëlle en Michel.

Naar de rechter

Frank Visser was er helaas niet tijdens deze uitzending, waardoor zijn collega-rechter het overnam. Al snel kwam naar voren dat de ‘houtkachel buren’ de buren beschuldigde van psychisch geweld richting de kinderen.

Meerdere malen hebben ze melding gedaan bij ‘Veilig Thuis’. Ze vinden het namelijk niet normaal dat de vader van het gezin zijn dochter ‘Luie kut’ noemt en er altijd geschreeuw is in de woning van de buren.

Veilig thuis heeft het gezin ‘veilig’ verklaart, waardoor de buren geen meldingen meer mogen maken. Verder mogen ze nog maar 10x per jaar stoken in hun tuin.

Meer van dit: