HomeHumorHovenier krijgt niet betaald en trekt gewoon de tuin weer leeg

Hovenier krijgt niet betaald en trekt gewoon de tuin weer leeg

We kennen allemaal de programma’s van Kees van der Spek waarbij oplichters geconfronteerd worden. Vaak blijft het bij een confrontatie en komen de daders er gewoon mee weg. Een Apeldoorns tuinbedrijf nam daarom het heft in eigen handen.

Klant betaalt niet

Een Apeldoorns hoveniersbedrijf had een tuin gemaakt bij een Apeldoorns stelletje. Na flink wat uren en enorm veel producten was de tuin eindelijk klaar.

Toen de tuin klaar was, was het stelletje door het dollen heen. Toch wilde ze niet over de brug komen met betalen. De betaling bleef erg lang uit en telefoontjes werden niet meer opgenomen. Nergens werd op gereageerd, waardoor de hovenier al snel door had dat hij opgelicht was. Daarom besloot het bedrijf ze een koekje van eigen deeg te geven.

Hovenier haalt hele tuin leeg

De hovenier scharrelde al zijn medewerkers op om de tuin van de wanbetalers leeg te halen. Elke tegel werd verwijderd, totdat er enkel nog een flinke laag zand overbleef.

Omwonende vinden het prachtig wat er gebeurt, want blijkbaar is het stel helemaal niet geliefd in de Apeldoornse wijk.

“Hahaha, eigen schuld! Teringlijers, hele tuin leeg geweldig! Geen Jan of Melanie te zien. Nu komen ze niet met hun grote bekken”, was de reactie van een omwonende die het gehele tafereel filmde.

Blijkbaar wordt het stel niet alleen gehaat door de tuinman, maar ook door de rest van de hele wijk. Bekijk hier de beelden van de tuinman die de gehele tuin leeghaalt:

Meer van dit: