HomeHumorTony de Bouwvakker wordt niet betaald en sloopt daarom de boel maar...

Tony de Bouwvakker wordt niet betaald en sloopt daarom de boel maar weer

Werken zonder betaald te krijgen heet vrijwilligerswerk. De één heeft er geen moeite mee maar de ander is er niet zo dol op. Zo ook Tony, een bouwvakker uit het Engelse Essex. Samen met zijn vertrouwde klauwhamer gaat hij het bouwwerk te lijf.

Vrijwilligerswerk

Meestal doe je vrijwilligerswerk vrijwillig, tenzij je daar natuurlijk één of ander strafbaar feit voor gepleegd heb dan… Toen Tony er achter kwam dat hij nog steeds niet betaald was voor zijn werk, besloot hij zijn werk dan maar weer te niet te doen. Dit hele gebeuren zorgt voor een viraal filmpje op Tiktok.

TikTok filmpje

Op de beelden is te zien hoe de man met een klauwhamer de boel begint te slopen. Hij sloopt onder andere grote delen van het pleisterwerk van de muren. Collega’s proberen hem nog wel wat te kalmeren maar het lijkt alsof dat niet echt werkt. Te horen is hoe een man (vermoedelijk de aannemer) tegen hem zegt dat ‘ie rustig aan moet doen waarop Tony antwoord: “Ik klaag je aan”. Pas wanneer de man beseft dat Tony niet zomaar van plan is te stoppen met slopen, vraagt hij of iemand de politie zou kunnen bellen.

Buiten beeld is iemand te horen die zegt dat Tony niet betaald heeft gehad. Pas wanneer Tony een boel gesloopt had, besloot hij zelf van het steiger te klimmen. Hoe het verder allemaal is afgelopen en of hij uiteindelijk betaald is, weten we helaas niet! Check het hele filmpje hieronder.

@fattdann

#fattdann #youaintevencouncil #doasyatold #ukcomedy #builders

♬ original sound – Fatt Dann

Bron: Ongelooflijk

Meer van dit: