HomeTelevisieBuurman laat pikkie zien in 'Mr. Frank Visser doet uitspraak'

Buurman laat pikkie zien in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’

Het programma ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ is al jarenlang een bron van vermaak. Het is het populaire vervolg van de Rijdende Rechter Dit keer zien we hoe de buurman een pikkie liet zien aan zijn buurman. Die was daar behoorlijk boos over. Zó boos dat Frank Visser op bezoek moet komen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

In het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak, komt Frank Visser uitspraak doen bij burenruzies. Hoewel het geen rechterlijk vonnis is, moeten beide partijen wel een overeenkomst tekenen dat ze zich aan de uitspraak gaan houden. Hierdoor zijn de buurtjes dus wel verplicht om de uitspraak op te volgen.

Meester Visser maakte jarenlang furore met ‘de Rijdende Rechter’ op de KRO-NCRV maar stopte daar. Later probeerde de KRO-NCRV het nieuw leven in te blazen met Mr. John Reid, maar dat was niet zo’n succes. Sterker nog, Mr Visser maakte een comeback op de commerciële omroep. SBS6 zag er wel brood in en dat bleek meteen weer een schot in de roos.

Pikkie laten zien

Dit keer is Viktor Brand op bezoek bij Ingrid en haar vent, die een beetje mot hebben met hun buurman Sytze. Sytze is namelijk ontzettend boos omdat de buurman een schortje had opgehangen met daarop een klein pikkie. Hij voelde zich gekwetst en dat was voor hem de druppel.

Ingrid en haar man leggen hem nog uit dat ze dat daar toevallig hadden opgehangen maar daar wil Sytze niets van weten. Hij was er namelijk heilig van overtuigd dat ze dat pikkie daar opgehangen hadden omdat ze hem een lul vinden. De buurman verzekerde hem nog; “Het was maar een heel klein lulletje, als dat zo was geweest dan had ik er wel een hele grote neergehangen”.

Meer van dit: