HomeHumorHebben mannen met een grote neus ook een grote pipi? Onderzoek wijst...

Hebben mannen met een grote neus ook een grote pipi? Onderzoek wijst het uit!

Het formaat van de pipi van een man is nogal een gevoelig onderwerp. Mannen scheppen er graag over op en vrouwen willen altijd maar het perfecte formaat. Het probleem is alleen dat je pas weet wat je in huis hebt, als je al zo ver bent dat je niet meer terug gaat. Was er maar een manier om te weten hoe groot de beste vriend van een man is, zonder dat je hem perse van dichtbij moet bekijken.

Het formaat van de neus

Waarom hebben mensen een grote neus? Daar zijn honderden onderzoeken naar gedaan maar als je daar het antwoord op wilt weten dan verwijs ik je lekker naar deze website. Jij bent hier alleen maar omdat je wilt weten of een grote neus ook gelijk staat aan een grote pipi.

Het onderzoek wat wij hebben gevonden is een onderzoek uit Japan. Hier werden 126 overleden mannen tussen de 30 en de 50 jaar goed bekeken. Er werd een vergelijking gemaakt tussen het formaat van de neus en van de penis. Tijdens dit onderzoek werd er wel degelijk een verband gevonden tussen het hebben van een grote neus en een grote penis. Hierdoor kunnen we er vanuit gaan dat een man met een flinke neus, ook een groter formaat penis heeft.

aap met grote neus

Interessant onderzoek

Voordat je als man met een grote neus meteen de slingers uit de kast haalt, hebben we nog wel slecht nieuws. Dit is pas het eerste echte onderzoek dat een verband aantoont. Daarnaast snappen de onderzoekers niet goed wat de reden achter dat verband is. Om die reden zal er vast en zeker nog meer onderzoek komen.

Één ding is zeker. Bij neusapen krijgt de aap met de grootste neus de meeste vrouwtjes ;-). Check voor wat meer info over dit onderzoek het onderstaande filmpje.

Bron: Axed