HomeGekkiesBuren in 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' vliegen elkaar in de haren

Buren in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ vliegen elkaar in de haren

In het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak gaat het altijd over burenruzies, maar sommige zijn echt extreem. Gisteren liep het helemaal uit de hand, want de twee buren gingen elkaar te lijf. Presentator Viktor Brand kon ze nog maar net uit elkaar houden

Ze pesten elkaar

Ivy en haar bovenbuurvrouw Radha wonen gezellig samen in een flatje in Zaandam. Nou ja, gezellig is het allang niet meer. Ze maken elkaars leven echt ellendig. Volgens Ivy doet Radha er alles aan om haar te pesten. “Ze schuift de hele dag door met meubels”, volgens Ivy.

De sfeer is om te snijden wanneer Viktor Brand met de buren gaat praten. Maar praten is er al lang niet meer bij, ze schreeuwen liever. “Die vrouw spoort niet!”, schreeuwt er één. Als de twee tegenover elkaar staan, kunnen ze alleen maar schelden. Het gaat mis wanneer Radha naar Ivy wijst en vraagt of ze “wel goed bij haar hoofd is”.

Uit elkaar houden

Victor moet ingrijpen om te voorkomen dat Ivy zich op haar buurvrouw stort. “We zijn hier om iets op te lossen, niet om het erger te maken,” zegt hij. Twitteraars genieten intussen volop van de ruzie op tv. “Wow, die vrouw is echt gestoord. Dit is wel lekker entertainment,” zegt Petra.

Iemand anders maakt een grap op Twitter: “Zet haar in de gevangenis van Vught en haar medebewoners zullen nooit meer moeilijk doen.” Een ander tweet: “Zelfs hier op de bank word ik bang van Ivy!” Ook in de rechtszaal lopen de emoties hoog op. “Je maakt mijn leven tot een hel, man. Geef het gewoon toe!” schreeuwt Ivy naar haar buurvrouw Radha. Wat een gedoe toch weer. Check de beelden zelf:

Via onze vrienden van Trendnieuws

Meer van dit: