HomeWTF?!Vrouw die haar oogballen liet tatoeëren heeft nu spijt: "Ik word blind"

Vrouw die haar oogballen liet tatoeëren heeft nu spijt: “Ik word blind”

Bovenaan het lijstje van dingen die ik niet zou willen laten tatoeëren staan toch wel mijn oogballen. Anaya Peterson dacht daar anders over en besloot om het ene oog groen te maken en het andere paars. Daar heeft ze nu spijt van.

Lichaams modificaties

Er zijn maar zat mensen die er voor kiezen om een tattoo te nemen en dat kan ook hartstikke tof zijn. Echter heb je altijd mensen die veel verder gaan als een enkele tattoo. Zo schreven we al eens over de meest verbouwde mensen ter wereld, maar daar hadden we Anaya niet in meegenomen. Anaya is zoals je kunt zien niet vies van een aantal modificaties aan haar lichaam. Zo is haar tong gespleten en haar huid vrijwel overal ingekleurd.

Ondanks de waarschuwingen van haar 7 jaar oude dochtertje, leek het Anaya toch een goed idee om haar ogen te laten tattoeeren. Nu alles goed en wel is afgerond, lijkt haar dochtertje toch gelijk te krijgen. Anaya merkt namelijk dat ze dag op dag een stuk minder zicht krijgt. Ze zegt: “Vooral in de verte zie ik geen uitdrukkingen meer op iemands gezicht. Toen ik mijn ogen nog niet had laten inkleuren, had ik dat probleem niet. Ik wordt ook elke dag wakker met vieze ogen”.

Één oog

In eerste instantie wilde Anaya maar één oog laten inkleuren alleen ze liet zich ompraten toen het eenmaal zo ver was. Doordat ze nu beide ogen getatoeëerd heeft, is ze bang dat ze blind gaat worden. Niet echt goed doordacht dus.

Dankzij het inkleuren van haar ogen is Anaya wel ontzettend populair geworden op Tiktok. In korte tijd verzamelde ze 40.000 volgers en meer dan 2.5 miljoen likes op haar filmpjes. In de filmpjes laat ze vooral zien hoe het is om ingekleurde ogen te hebben in het dagelijks leven. Je kunt het filmpje hieronder bekijken of even via Tiktok zoeken op inkedup_britishjamaican1

 

@inkedup_britishjamaican1

Replying to @Chill with Tyahna #fyp #eyeballtattoo #tattooedeyeball #splittongue #tonguesplit #bodymods #alternative #blackgirlswithtattoos #belfast #jamaican #shankillroad #northernireland #jamaicantiktok #britishtiktok #facetattoo #blackouttattoo

♬ original sound – Quest Gulliford

Meer van dit: