HomeWTF?!Dit zijn de 10 meest bizarre dingen die mannen deden met hun...

Dit zijn de 10 meest bizarre dingen die mannen deden met hun jongeheer

Als je dagelijks het internet afstruint naar vreemde, grappige of heftige verhalen dan kom je wel eens dingen tegen die je niet verwacht had. Zo stuitte wij op een Reddit subforum waarin mannen delen wat het vreemdste is dat ze ooit met hun jongeheer deden.

Spelen met jongeheer

Als man zijnde heb je best wel wat opties om met je jongeheer te doen. Toch zijn er een hele hoop mensen die nog veel verder gingen dan dat je zelf kunt bedenken. We willen niemand aanmoedigen om het na te doen, maar als je het dan toch doet, laat dan even weten hoe het was.

1.”Ik tekende er ogen op, deed alsof het mijn huisdier was en nam er foto’s van. Nadien had ik wel spijt dat ik het aan andere mensen had laten zien.”

2. “Ik las eens dat sommige mannen hun ballen in hun lijf kunnen duwen. Toen ik het probeerde, lukte het en ik raakte meteen in paniek. Ik dacht dat ze voorgoed verdwenen waren.”

3. “Ik had ooit eens besloten om wat pikante saus in mijn handen te doen, om er vervolgens een sleur aan te geven. Daarna volgde de ergste 30 minuten van mijn leven.”

4. “Toen ik voor het eerst masturberen ontdekte, wilde ik een crème gebruiken. Ik besloot toen de shampoo van mijn hond te gebruiken. Mijn soldaatje droogde helemaal uit en vervelde net zoals een slang dat doet.”

5. “Ik heb ooit eens in mijn puberteit geprobeerd om mijn kleine vriend in mijn eigen kont te duwen. Ik wilde eigenlijk gewoon weten of het kon.”

6. “Mijn eerste vriendin probeerde er ooit een knoop in te leggen. Dat kan ik niet adviseren.”

7. “Ik deed er niet echt iets mee, maar vertelde er iets over. Ik zei tegen de meisjes van mijn klas dat ik enorme spieren had in mijn penis en er dingen mee kon oprapen, zoals een olifant met zijn slurf. Gelukkig heb ik het nooit hoeven bewijzen haha.”

8. “Ik probeerde om met mijn pipi borrelnootjes in een bakje te slaan. Dan gooide ik het nootje op en zwaaide er mee. Ik weigerde om ermee te stoppen totdat ik er echt eentje in kreeg.”

9. “Ik stak eens een klein plastieken koffielepeltje in het gaatje. Gewoon om te zien hoe ver ik zou kunnen gaan. Dat ging prima maar toen de opwinding weg was, deed het echt pijn.”

10. “Meer dan eens, in een publiek toilet, liep ik zo ver mogelijk naar achteren tijdens het plassen. Ik wilde weten hoe ver ik kon gaan zonder te knoeien.”

Via: Clint

Meer van dit: