HomeTelevisieLLDL deelnemer Eric is blij met zijn Afrikaanse verrassing en komt er...

LLDL deelnemer Eric is blij met zijn Afrikaanse verrassing en komt er bijna van klaar

Als je jezelf hebt uitgesloofd in de keuken, dan is het natuurlijk geweldig als je eten gewaardeerd wordt. Op het moment dat iemand je eten toch niet zo lekker vindt, dan is je motivatie erg snel verloren om de volgende keer weer te koken.

Bij Lang leve de liefde zien we geregeld de mensen klagen over het eten van de ander. Niet echt bevorderlijk als je bedenkt dat de liefde van de man door de maag gaat.

Eten in Lang leve de liefde

Kennen we allemaal het fragment nog van Mike die het eten van Emily moest uitkotsen? Ze maakte een bord spaghetti voor hem en het duurde niet lang voor hij kotsend op de wc zat. Het is daarom altijd even spannend om eten te maken tijdens Lang leve de liefde.

Op het moment dat je eten niet gewaardeerd wordt, sta je toch een beetje voor lul op televisie. Je komt namelijk over als iemand die niet kan koken, wat mannen natuurlijk niet direct aantrekkelijk vinden bij een vrouw.

Deze week konden we kennismaken met Fenny en Eric. Fenny vindt het een echte hobby om te koken en het was daarom ook niet de vraag wie er ging koken. Fenny trekt zich al snel terug in de keuken, om heerlijke hapjes voor Eric te maken. Nu is het natuurlijk de vraag: Wat vindt Eric van het eten?

“Is wel lekker”

Op het moment dat Fenny haar snacks aan Eric geeft, is hij meteen helemaal onder de indruk. Na de eerste hap komt er niks anders meer uit dan luid gekreun. De ene kreun na de andere komt uit de mond van Eric. Fenny doet op haar beurt mee, wat het zonder beeld nogal een bijzonder tafereel maakt.

Eric raakt niet uitgesproken over de snacks van Fenny: “Oh, dit is wel echt lekker hoor, mmm, is weer eens wat anders dan een kant en klaar maaltijd”. Als dit geen match is, dan weten wij het ook niet meer!

Meer van dit: