HomeTelevisieLLDL deelnemer Mike kotst alles onder na één hap van Emily's eten

LLDL deelnemer Mike kotst alles onder na één hap van Emily’s eten

In het programma Lang Leve de Liefde zie je dagelijks wel wat vreemde fragmenten langskomen. Je begint je haast af te vragen of het allemaal expres gedaan wordt. Wanneer Mike en Emily aan elkaar gematched worden, lijkt het namelijk wel gezellig. Als ze dan gaan eten, wordt het Mike allemaal een beetje te veel.

Eten in Lang Leve de Liefde

Eten in Lang Leve de Liefde is een heel ding. Eerst moeten ze samen beslissen wat het gaat worden en vervolgens moet er iemand koken. Normaal gaat dat allemaal wel van een leien dakje maar soms komen we stellen tegen waarvan ze beide niet kunnen koken. Of juist iemand die zegt het wel te kunnen, maar het dan compleet verkloot.

In dit geval zitten we te kijken naar Mike, die het eten van Emily aan het opsmikkelen is. Wat meteen opvalt is dat hij het een beetje op zit te boeren. Hij is overduidelijk niet gewend om spaghetti te eten, maar om het nou uit te kotsen is ook zowat. Toch moet hij even naar beneden om de pasta uit te kotsen.

Boeit Emily niks

Emily denkt dat het niet aan haar eten ligt. Voor de kijker leek het er ook niet echt op want het zag er goed uit. Mike zal wel behoorlijk zenuwachtig zijn geweest, wat er op dat moment uitkwam. Emily boeit het verder niets en is eigenlijk stiklief voor Mike. Ze probeert hem kalm te krijgen en zegt dat hij beter naar beneden kan gaan om even over te geven.

Mike laat zich dat geen twee keer zeggen en braakt alles uit. Vervelend wel, maar het lijkt de sfeer niet te verpesten. Sterker nog, Emily wil wel even helpen met de gebitsreiniging van Mike. Hij zal vast en zeker zijn tanden gepoetst hebben maar opmerkelijk is het wel. Zou jij iemand nog zoenen nadat die heeft gekotst, en je diegene amper een dag kent? De beelden van het diner én de zoenpartij zijn hieronder te bekijken.

@pastoorbonhe

Eten valt niet goee 🤮 #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

@pastoorbonhe

Die zie je niet aankomen deze 💃 #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

@pastoorbonhe

Antwoorden op @pastoor bonhe Hier simsalabim 🪄vanavond⁉️#langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit: