HomeShowgekkiesHet lijkt helemaal niet goed te gaan met Rapper Sjors

Het lijkt helemaal niet goed te gaan met Rapper Sjors

Het lijkt helemaal niet goed te gaan met Rapper Sjors. Hij plaatste een Instagram story waarin hij zijn ziel en zaligheid naar buiten schreeuwt op het liedje ‘sweet dreams are made of this’. Dit doet hij zó heftig dat het eerder een schreeuw om hulp lijkt.

Rapper Sjors

Rapper Sjors moet het de laatste tijd vooral hebben van de extreme filmpjes en berichten en wat minder van zijn hits en optredens. Vroeger kwam hij nog wel eens op televisie of mocht hij nog wel eens ergens een paar optredens doen maar sinds zijn ‘ongelukje’ met de Snickers, wordt hij niet veel meer gevraagd.

Om toch een beetje relevant te blijven, plaatst hij extreme filmpjes op zijn socials. Soms staat hij in zijn onderbroek te dansen, waarbij hij veel nadruk op zijn pipi legt. Andere keren komt hij uit de kast als transgender, maar toch ook weer niet. Het lijkt er vooral op dat hij een beetje in paniek is en elke kans aanpakt om in de picture te blijven.

Mentale problemen

Van Sjors Peter weten we inmiddels dat hij wel eens in de knoop ligt met zichzelf. Toch lijkt het laatste filmpje niet echt op zijn gebruikelijke schreeuw om aandacht. Het lijkt er eerder op alsof hij laat zien dat het niet goed met hem gaat. In het filmpje draagt hij een pruik die hij al schreeuwend met veel bombarie alle kanten op gooit.

Achter hem is te zien hoe de muur volledig vol gekrast staat met van alles en nog wat. Normaal zien we in zijn sketches altijd wel iets van humor of herhaling terugkomen maar iets dergelijks als dit heeft Rapper Sjors nog nooit gedaan. Zou hij gewoon een bizar gevoel voor viraliteit hebben of gaat het niet goed? Wij hopen natuurlijk het eerste voor hem!

Meer van dit: