HomeTelevisieLLDL deelnemer Shaquille zet de oven aan en vindt dat hij dan...

LLDL deelnemer Shaquille zet de oven aan en vindt dat hij dan wel genoeg gedaan heeft

Als je meedoet aan het programma Lang leve de liefde, dan wil je jezelf natuurlijk van je beste kant laten zien. Door je date in de watten te leggen, kom je niet alleen in een goed daglicht bij je date, maar ook bij de kijkers.

Shaquille en Denise

Shaquille is een man die vindt dat taken verdeeld moeten worden. Het liefste zo min mogelijk in zijn richting en het meeste in de richting van Denise.

Tijdens het ontbijt wordt al snel pijnlijk duidelijk dat Shaquille niet op zoek is naar een vriendinnetje, maar wel naar een ‘moederfiguur’. Hij besluit om de oven aan te zetten. Dit was voor hem ook meteen weer voldoende. Hij vindt namelijk dat zowel het afbakken van broodjes als het hele huishouden, teamwork is. “Ik heb de oven aangedaan, dus jij doet het erin? Ieder zijn bijdrage natuurlijk”.

Het kan niet vlug genoeg

Wat Denise denkt is moeilijk te peilen. Toch gaat ze akkoord met het leveren van haar bijdrage voor het ontbijt.

Dat Denise akkoord gaat is maar goed ook want Shaquille is volledig uitgeput. Compleet vermoeid ploft hij op de bank om te wachten op zijn welverdiende broodjes.

Toch gaat het hem niet snel genoeg. Hij vindt het namelijk wel tijd worden dat Denise de broodjes in de oven gaat leggen. “Nou, ik weet niet heel veel hoor, maar in principe is de oven nu wel voorverwarmd toch?”

Klassiekertje

Denise begrijpt direct de hint en staat tot het genoegen van Shaquille op om de broodjes in de oven te leggen. Geweldig nieuws voor hem en van blijdschap gooit hij er nog even een internetgekkies klassiekertje uit.

Meer van dit: