HomeHumorKendel (26) leeft van de miljoenen van haar vriend: ''Mijn leven is...

Kendel (26) leeft van de miljoenen van haar vriend: ”Mijn leven is loodzwaar”

De 26-jarige Kendel Kay heeft een loodzwaar leven. Gevallen voor het fortuin van haar vriend gaat ze nu door het leven als iemand die de hele dag bezig is met wat haar wandelende pinpas nodig heeft. ”Mensen onderschatten hoe moeilijk alles is voor mij.”

Kendel is dol op luxe

Het koppel spendeert veel tijd samen en natuurlijk staat alles in het teken van luxe. Dat is mogelijk doordat vriendjelief een PR-bedrijf heeft met een nettowaarde van een slordige 8 miljoen Amerikaanse dollar. Rijkdom in overvloed.

Dan hoef je in de supermarkt natuurlijk niet linearecta door te lopen naar de aanbiedingen en kun je kopen waar je zin in hebt. Luxepoesje Kendel laat zichzelf dan ook graag middels privéjets vervoeren. In de tussentijd zorgt de blondine voor een maaltijd, want haar vriend Luke moet natuurlijk wel in staat zijn om door te gaan met geld verdienen. Maar wat de buitenwereld echter niet ziet, is hoe zwaar Kendel het heeft.

Dagelijkse bezigheden ‘erg zwaar’

Op TikTok klaagt Kendel er behoorlijk op los. Elke dag begint al vervelend, als ze de zware taak krijgt om Luke’s waterfles te vullen en hem een ijskoffie voor te schotelen. Maar dan wordt het pas echt ondraaglijk, want van Kendel wordt verwacht dat ze de slaapkamer in orde maakt.

Het zorgt ervoor dat Kendel al uitgeput is voor de dag goed en wel begonnen is. Daarna is het tijd voor een beetje ontspanning en gaat ze haar make-up doen, koffie drinken en met vriendinnen naar de fitness. Tegen haar volgers op TikTok zegt ze: ”Het is soms echt heel zwaar, mensen onderschatten dat.”

@kendelkay

cooking and cleaning are my favorite acts of service 👩🏼‍🍳🫶🏼

♬ original sound – kendel kay

Influencer

Kendel verdient zelf ook wat geld en is zogenaamd ‘content-creator’. Eigenlijk laat ze haar volgers zien over alle luxe die ze voorhanden heeft, plakt en knipt daar een filmpje van in elkaar, praat er wat bij en klaar is Kees. Tegenwoordig noem je jezelf dan een ‘influencer‘.

Hoewel Kendel klinkt alsof ze tegen een burn-out aanhikt door ‘al haar’ bezigheden, is ze ergens toch wel gelukkig met haar leven. Ze realiseert zich dat er mensen zijn die graag met haar willen ruilen. Meer zien van Kendel? Check onderstaande plaatjes die afkomstig zijn van haar Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kendel kay (@kendelkay)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kendel kay (@kendelkay)

Meer van dit: